Modeloni makinën tuaj XC60 Recharge

Dinamik, reagues dhe më inteligjent se kurrë më parë. Ky është një SUV skandinav plug-in hybrid i madhësisë mesatare për një përjetim të plotë të lidhur me rrugën.

Shkoni në fillim

Zgjidhni nivelin tuaj

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.