Modeloni makinën tuaj V60 Recharge

Modeli i zhdërvjellët, dinamik dhe i përgjegjshëm skandinav plug-in hibrid me superbagazh. Krijuar për t'ju lëvizur.

Modeli i zhdërvjellët, dinamik dhe i përgjegjshëm skandinav plug-in hibrid me superbagazh. Krijuar për t'ju lëvizur.

Shkoni në fillim
https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/225/exterior-v2/G7/1/74000/R7D000/R189/TC06/_/TP02/_/_/GR03/T101/TJ01/NP02/TM02/_/CB03/_/JB0A/T212/LF01/VP08/FH02/_/_/_/_/_/default.jpg?market=al&client=gox-graph%7cdotcom-configurator-al&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Zgjidhni nivelin tuaj

https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/225/exterior-v2/G7/1/74000/R7D000/R189/TC06/_/TP02/_/_/GR03/T101/TJ01/NP02/TM02/_/CB03/_/JB0A/T212/LF01/VP08/FH02/_/_/_/_/_/default.jpg?market=al&client=gox-graph%7cdotcom-configurator-al&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Core

Niveli standard i pajimit për një ngarje të lidhur dhe komode.

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.