Për rrugën përpara. Rizbuloni kënaqësinë e drejtimit të makinës me berlinën e rimodeluar hibride me prizë me pasionin për rrugën – për të gjitha kthesat që ndeshni në jetë. Tani me Google të integruar.

Detaje të rifreskuara të dizajnit

Tapiceri luksoze e personalizuar me përzierje leshi

Dizajni i ri aerodinamik i timonit për makinat tona Recharge

Dizajni i ri aerodinamik i timonit në një Volvo S60 Recharge.

Ripërkufizoni eksperiencën tuaj. Jeni një hap më afër lëvizjes më të kujdesshme.

90

km

Autonomia elektrike

455

hp

Fuqia

16

g/km

Emetimet e CO2

0,7

l/100 km

Konsumi i karburantit

Pa kompromise

Shtoni fuqinë elektrike në udhëtimet tuaja të përditshme dhe shijoni një makinë plug-in hybrid që merr në konsideratë të ardhmen pa bërë kompromise për eksperiencën tuaj të sotme.

Shkathtësi në lëvizje

Me një lëvizje pedali dhe të gjitha rrotat aktive, S60 Recharge reagon me shkathtësi duke ofruar një kontroll të qetë dhe një lëvizje të këndshme dhe të fuqishme.

Shifrat bazohen në të dhënat për WLTP të marra në kushte specifike testimi për makinën S60 Recharge T8 AWD hibride e lehtë. Distanca reale e udhëtimit, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit të realizuara në kushte reale ndryshojnë në varësi të sjelljes në drejtimin e makinës dhe faktorëve të tjerë të jashtëm. Hapni specifikimet e plota për të rishikuar opsionet e tjera të sistemit të lëvizjes.

Detajet kanë rëndësi. Në prekje dhe në ndjesi, pjesa e brendshme është krijuar për të emocionuar zemrat dhe mendjet.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.