Pikat kryesore të veçorive

Zbuloni sesi lidhshmëria, komoditeti dhe veçoritë e sigurisë përcaktojnë personalitetin e makinës V60 Cross Country.

Me Google të integruar

Navigimi më i mirë në këtë kategori

Me Google Maps të integruar plotësisht në makinën V60 Crosss Country, informacionet e trafikut në kohë reale dhe ridrejtimi automatik i itinerarit ju ndihmojnë të arrini në destinacionin tuaj me më pak telashe.

Google Assistant

Flisni me Google në makinën V60 Cross Country për ndihmë pa i përdorur duart. Merrni me lehtësi udhëzime, shijoni argëtimin dhe mbani kontakte me miqtë, familjen dhe kolegët – thjesht thoni "Ok Google" për të filluar.

Google Play

Qëndroni të lidhur me jetën tuaj dixhitale. Google Play në makinën V60 Cross Country ju lejon të shijoni aplikacionet dhe shërbimet që mund ta bëjnë çdo udhëtim më argëtues dhe më të komod.

Navigimi më i mirë në këtë kategori

Me Google Maps të integruar plotësisht në makinën V60 Crosss Country, informacionet e trafikut në kohë reale dhe ridrejtimi automatik i itinerarit ju ndihmojnë të arrini në destinacionin tuaj me më pak telashe.

Shërbimet Google janë të mundësuara përmes paketës së shërbimeve dixhitale e cila është e përfshirë për katër vite. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

Të gjitha të dhënat e përfshira

Me të gjitha të dhënat e përfshira, paketa jonë e shërbimeve dixhitale ju harmonizon me lehtësi ju, makinën tuaj V60 Cross Country dhe jetën tuaj dixhitale.

Me Google të integruar

Ju do të merrni aplikacionet tuaja të preferuara si Google Assistant, Google Maps dhe më shumë në Google Play pikërisht në makinën tuaj për një përvojë të dobishme, të personalizuar dhe të qetë në drejtimin e makinës.

Aplikacioni Volvo Cars

Optimizoni komoditetin dhe përfitoni më shumë nga makina juaj Volvo. Paketa jonë e shërbimeve dixhitale përfshin shërbimet në distancë nëpërmjet aplikacionit Volvo Cars.

Paketa e shërbimeve dixhitale

Makina V60 Cross Country vjen me një abonim katërvjeçar të paketës së shërbimeve dixhitale. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

Makina V60 Cross Country vjen me një abonim katërvjeçar të paketës së shërbimeve dixhitale. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

Komoditet dhe teknologji

Valixhja e bagazhit e optimizuar në mënyrë aerodinamike e projektuar nga Volvo Cars, e realizuar pjesërisht me materiale të ricikluara.Gjeni aksesorët për aventurat tuaja

Sillni më shumë pajisje me valixhen e bagazhit të projektuar nga ne. Ajo është i optimizuar në mënyrë aerodinamike, pjesërisht i realizuar me materiale të ricikluara dhe do të sigurojë që pajisjet tuaja të jenë më të sigurta dhe të mbrojtura në udhëtime.

Brenda një makine Volvo, ekrani i përparmë që tregon shpejtësinë e lëvizjes dhe navigimin në xhamin e përparmë.Ruani përqendrimin

Ekrani i përparmë ju lejon të shikoni shpejtësinë, të ndiqni navigimin kthesë pas kthese dhe më shumë. Të gjitha këto pa e humbur përqendrimin te rruga. Ndriçimi i ekranit të përparmë përshtatet automatikisht me kushtet e dritës dhe ju mund ta caktoni sistemin që t'i përshtatet preferencave tuaja personale.

Pastruesi i përparuar i ajrit në Volvo V60 Cross Country ju ndihmon ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi më të mirë dhe më të shëndetshme ajri.Ajër më i pastër i kabinës

Pastruesi i përparuar i ajrit në sistemin tonë të nivelit botëror për cilësinë e ajrit parandalon hyrjen në kabinë të deri në 95 për qind të pjesëzave të rrezikshme PM 2,5. Kjo mund t'ju ndihmojë ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi ajri më të mirë dhe më të shëndetshme, pavarësisht nga kushtet e jashtme. Mund të monitoroni edhe nivelet e grimcave dhe polenit jashtë makinës.

Shërbimet në distancë në aplikacionin Volvo Cars për lehtësi më të madhe çdo ditë.Shërbimet e aplikacionit në distancë

Abonohuni në një paketë shërbimesh dixhitale dhe shijoni aksesin e plotë në të gjitha shërbimet në distancë në aplikacionin Volvo Cars, duke përfshirë kyçjen dhe shkyçjen, pastrimin paraprak të kabinës dhe ngrohjen ose ftohjen e kabinës.*

Valixhja e bagazhit e optimizuar në mënyrë aerodinamike e projektuar nga Volvo Cars, e realizuar pjesërisht me materiale të ricikluara.
Brenda një makine Volvo, ekrani i përparmë që tregon shpejtësinë e lëvizjes dhe navigimin në xhamin e përparmë.
Pastruesi i përparuar i ajrit në Volvo V60 Cross Country ju ndihmon ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi më të mirë dhe më të shëndetshme ajri.
Shërbimet në distancë në aplikacionin Volvo Cars për lehtësi më të madhe çdo ditë.
Gjeni aksesorët për aventurat tuaja

Sillni më shumë pajisje me valixhen e bagazhit të projektuar nga ne. Ajo është i optimizuar në mënyrë aerodinamike, pjesërisht i realizuar me materiale të ricikluara dhe do të sigurojë që pajisjet tuaja të jenë më të sigurta dhe të mbrojtura në udhëtime.

Shërbimet e aplikacionit në distancë të Volvo Cars janë të mundësuara përmes paketës së shërbimeve dixhitale e cila është e përfshirë për katër vite. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

Një interpretim emocionues i tingujve

Projektuar për ata që kërkojnë përsosmëri në cilësinë e tingujve. Ky sistem audio opsional i nivelit të lartë 1,400 W sjell qartësi dhe realizëm të jashtëzakonshëm në muzikën tuaj, duke optimizuar detajet dhe rezolucionin dhe duke ju lejuar ta dëgjoni një këngë ashtu si e kishte menduar vetë artisti.

Jepini jetë muzikës suaj

15 altoparlantë me përkufizim të lartë dhe të akorduar me saktësi dhe një altoparlant basi novator dhe plot freski, të përshtatur me arkitekturën e kabinës së makinës suaj Volvo, ofrojnë tinguj mbresëlënës gjithpërfshirës pavarësisht se ku jeni ulur. Një eksperiencë e plotë muzikore që mund ta ndjeni vërtet.

Zgjidhni dhomën tuaj

Teknologjia unike e "Transformimit të dhomës" rikrijon akustikën e një dhome specifike. Mund të zgjidhni nga katër "Modalitete dhome", duke përfshirë "Studio", "Skena individuale", "Salla e koncerteve" dhe "Klubi i xhazit".

Sistemi audio me përkufizim të lartë Bowers & Wilkins

Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo V60 Cross Country.

Siguri me asistencë

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.*

Ndihma për trafikun e kryqëzuar në ardhje

Teknologjia jonë e asistencës së sigurisë mund t'ju ndihmojë kur bëni një kthesë mes trafikut në ardhje duke siguruar frenimin automatik nëse ka rrezik për t'u përplasur.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe më pas duke frenuar automatikisht nëse shoferi nuk arrin të reagojë.**

Hiqni stresin në trafikun e rënduar

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Zbulon dhe korrigjon shmangien

Nëse filloni të zhvendoseni drejt vijës së mesit, ekziston gjithmonë mundësia e përplasjes me një automjet në ardhje. Makina juaj mund ta dallojë këtë dhe ta korrigjojë drejtimin e timonit, duke ju ndihmuar të ktheheni në një pozicion më të sigurt në rrugë.***

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360° dhe sensorët anësorë që tregojnë për objektet në anë të makinës, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.*

Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk e zëvendësojnë vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët. ** Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me makinën mund të dallohen nën nivele të caktuara të shpejtësisë dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë. *** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Mbështetja për drejtimin e makinës është aktive në shpejtësitë 60-140 km/orë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.