Automjetet XC

xc40

XC40 Nordic nga 36.990 EUR

Pajisje shtesë me vlerë EUR 5.000 EUR është përfshirë.

Inteligjent. Fleksibël. Ekspresiv. SUV-i ynë kompakt – për çdo version tuaj.

XC60 Nordic nga 43.990 EUR

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 6.000 EUR

SUV-i ynë inteligjent, që mund të krenohet me titullin e makinës më të sigurt në botë.

xc90

XC90 Nordic nga 64.990 EUR

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 7.500 EUR

SUV-i ynë më luksoz ndonjëherë, është elegant me hapësirë të bollshme dhe i rehatshëm.

XC60 Recharge Nordic nga 65.990 EUR

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 6.000 EUR

SUV-i ynë smart plug-in hibrid në çdo hap me dizajn më inteligjent.

xc90

XC90 Recharge Nordic nga 84.990 EUR

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 7.500 EUR

Me SUV-in tonë luksozë plug-in hibrid, përmirsoni përvojën tuaj të drejtimit të automjetit.

Konsumi mesatar i karburantit: 6,07 – 9,80 l/100 km. Emetimet e CO₂: 154 - 213 g/km. Shkalla e emetimit: EURO 6d-ISC-FCM. Emetimet e NOx: 0,016 – 0,0426 g/km. Vlera e emetimit të grimcave për motorët me naftë: 0,00009 – 0,00042 g/km, numri i grimcave: 0E+11 – 2,79E+11. Dioksidi i karbonit (CO₂) është gazi më i rëndësishëm serrë që shkakton ngrohjen globale. Emetimet e substancave të dëmshme në trafik mund të kontribuojnë ndjeshëm në përkeqësimin e cilësisë së ajrit. Substancat e dëmshme kontribuojnë në nivele veçanërisht të tepërta të ozonit në nivel tokësor, PM10 dhe PM2.5 dhe oksideve të azotit. Viti i modelit është 2023. Oferta vlen për një numër të kufizuar automjetesh. Shënim: Ekziston mundësia e informacionit të pasaktë në këtë listë çmimesh për shkak të një gabimi ose ndryshimi në specifikimin e produktit që mund të ketë ndodhur që nga prodhimi ose publikimi. Kontaktoni shitësin tuaj të Volvo për informacionin më të fundit përpara se të porosisni. Prodhuesi rezervon të drejtën të ndryshojë çmimet, materialet, specifikimet dhe modelet në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak. Imazhet janë simbolike. Më shumë informacion në volvocars.al ose nga një partner i autorizuar i Volvo.