Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër pjesën e brendshme të makinës V60 Cross Country.

Pamje me kënd të gjerë e kroskotit, timonit, panelit të instrumenteve dhe ekranit të informacionit dhe argëtimit të Volvo V60 Cross Country.
Butoni i nisjes dhe ndërruesi kristal i marsheve në tastierën qendrore të Volvo V60 Cross Country.

Elementet kryesore të dizajnit

Opsionet e larmishme të ngarkesës dhe ndenjëseve dhe dizajni i bagazhit me hapësirë në makinën V60 Cross Country.

Rimodeloni hapësirën tuaj

Opsionet e gjithanshme të ngarkesës dhe të ndenjëseve dhe dizajni i bollshëm krijojnë hapësirë për pajisjet tuaja dhe sigurojnë udhëtime çlodhëse – pa bërë kompromise për komoditetin.

Mbërrini të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë Nappa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të arrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Qiell i hapur

Në qytet ose në autostradën e hapur, një tavan panoramik lejon që drita të përhapet kudo, duke krijuar një ndjesi të natyrshme hapësire për të gjithë në kabinë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.