Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër pjesën e brendshme të makinës V60 me portobagazh.

Elementet kryesore të dizajnit

Mbërrini të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë Nappa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të arrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Dekori me dru të nxjerrë nga deti

Kjo veshje dekori origjinale druri përfshin një motiv të frymëzuar nga forcat natyrore të ujit, erës dhe valëve.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Qiell i hapur

Në qytet ose në autostradën e hapur, një tavan panoramik lejon që drita të përhapet kudo, duke krijuar një ndjesi të natyrshme hapësire për të gjithë në kabinë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.