ZHYTYNI PLOTËSISHT

Ambienti i Brendshëm

Shijoni luksin ekskluziv suedez nga komoditeti i makinës suaj Volvo.

Një burrë i mbështetur në ndenjësen e pasme të një makine Volvo duke shijuar veçorinë Ambience Interior.

Shikoni më shumë, në detaje

Eksploroni botën ekskluzive për të gjitha shqisat brenda kabinës unike të Ambience Interior.

Pjesa e brendshme e një makine Volvo me dritën e ambientit të projektuar në tavanin e brendshëm
Pamja nga afër e njësisë së kontrollit konceptuale të Ambience Interior
Altoparlantët Bowers & Wilkins në mbështetësen e kokës të ndenjëses në veçorinë konceptuale Ambience Interior të Volvo-s
Një berlinë Volvo me Ambience Interior e parë nga ana e përparme djathtas në ambientin e brendshëm

Përsosmëri e shqisave

Mirë se vini në esencën e Skandinavisë. Hyni në Ambience Interior, ku marrin jetë pamjet, tingujt dhe aromat e vendlindjes sonë, duke krijuar një eksperiencë ekskluzive luksoze në makinë, si askund tjetër.

Një dorë duke zgjedhur modalitetin Ambience Interior të Volvo-s në një smartfon
Pjesa e brendshme e një makine Volvo me shfaqjen e dritave të ambientit që projektohet në tavanin e brendshëm
Një kuti me tri shishe të vogla të aromave nga Byredo të krijuara për veçorinë konceptuale Ambience Interior të Volvo-s
Një dorë duke zgjedhur modalitetin Ambience Interior të Volvo-s në një smartfon

Zgjidhni atmosferën tuaj

Tre atmosfera të ndryshme krijojnë një botë ndijimesh brenda makinës, secila me temat e veta të zgjedhura, të frymëzuara nga eksperienca skandinave. Shkarkoni aplikacionin, bëni zgjedhjen tuaj dhe shijojeni.

Pjesa e brendshme e një makine Volvo me shfaqjen e dritave të ambientit që projektohet në tavanin e brendshëm

Shikoni dritën

Me projektimin në pjesën e brendshme të tavanit panoramik, shfaqjet e animuara me drita krijojnë një simfoni të efekteve atmosferike. Ato ndërthurin një mori tingujsh, të zhvilluara për t'u ndërthurur plotësisht me pamjet.

Një kuti me tri shishe të vogla të aromave nga Byredo të krijuara për veçorinë konceptuale Ambience Interior të Volvo-s

Plotësoni eksperiencën tuaj

Një koleksion aromash nga prodhuesi i parfumeve Byredo i shton më shumë ndjesitë që krijohen nga atmosfera e kabinës. Të bukura dhe shprehëse, secila prej tyre është zgjedhur që të përshtatet me efektet e dritave dhe tingujve.