Concept 40

Prezantimi i vizionit tonë për makina më të vogla, mundësuar nga platforma e re Compact Modular Architecture (CMA).

Një makinë e bardhë Volvo Concept 40 me tavanin e zi me kontrast në pamje nga sipër
SUV

Volvo Concept 40.1

Zbuloni vizonin tonë për një makinë të vogël Volvo SUV, e ndërtuar bazuar në platformën tonë të re Compact Modular Architecture (CMA).

Një makinë e bardhë Volvo Concept 40 SUV me tavanin e zi me kontrast në pamje anësore

Pjesa e pasme e një makine të bardhë Volvo Concept 40 SUV me tavan të zi me kontrast në pamje anësore

Një makinë e bardhë Volvo Concept 40 SUV me tavanin e zi me kontrast në pamjen e përparme majtas

"Duke u fokusuar në nevojat e gjeneratës Y në qytete, ne mund të realizojmë një goditje të fortë në një segment të ngrirë."

Veturë

Volvo Concept 40.2

Zbuloni vizonin tonë për një makinë të vogël Volvo Sedan, e ndërtuar bazuar në platformën tonë të re Compact Modular Architecture (CMA).

Një makinë e bardhë Volvo Concept 40 me portobagazh në pamje anësore

Pamja e pjesshme e pjesës së pasme të një makine të bardhë Volvo Concept 40 me portobagazh me dritat e pasme të ndezura

Një makinë e bardhë Volvo Concept 40 me portobagazh në pamje nga përpara

"Linjat mahnitëse, një qëndrim i fortë dhe një karakter rinor e bëjnë makinën Volvo Concept 40.2 të dallohet nga të tjerat."

Plartforma Compact Modular Architecture (CMA) e Volvo Cars

Makina të vogla, vizion i madh

Compact Modular Architecture

Makinat tona të reja konceptuale do të ndërtohen fillimisht bazuar në platformën e re Compact Modular Architecture (CMA) të Volvo Cars. Ajo është krijuar posaçërisht për makina më të vogla, duke i lejuar projektuesit dhe inxhinierët tanë të eksoplorojnë drejtime të re të guximshme dhe sfiduese.