MAKINA VIZIONARE KRIJUESE

Concept Estate

Makina Concept Estate është modeli i tretë dhe i fundit në një seri makinash konceptuale, ku të gjitha përfaqësojnë në mënyrë individuale gjeneratën e ardhshme të modeleve Volvo, duke filluar me makinën plotësisht të re Volvo XC90 në vitin 2014.

Pa dyshim Volvo

Minimalizmi klasik suedez gati për të ardhmen e lëvizjes.

Pa dyshim Volvo

Minimalizmi klasik suedez gati për të ardhmen e lëvizjes.

Besnikë ndaj rrënjëve tona

Në mirënjohje të krijimtarisë suedeze

Një siluetë e fuqishme me përmasa të guximshme, me një pjesë të brendshme plot gjallëri, dritë dhe komoditet - një admirim për dhomën e ndenjes suedeze, një vend që ju bën të ndiheni aq komod sa nuk bëni të ikni.

Volvo Concept Estate me derën e hapur të bagazhit parkuar në një rrugë fshati
Pjesa e pasme e makinës Volvo Concept Estate me derën e bagazhit të hapur
Volvo Concept Estate duke lëvizur në një korsi me pemë, e parë nga ana e pasme
Një makinë Volvo Concept Coupe ngjyrë argjendi e parkuar përpara një statuje dhe shkurreje

Concept Coupe

Dizajni bashkëkohor suedez në liri

Shprehia e gjuhës së dizajnit të ri plot vetëbesim të Volvo Cars. Një ndërthurje e bukur e minimalizmit dhe vëmendjes ndaj detajeve, e frymëzuar nga trashëgimia jonë, por duke shikuar drejt së ardhmes.

Makina konceptuale Volvo XC Coupe e parkuar pranë një muri të harkuar

Concept XC Coupe

Frymëzuar nga pajisjet atletike të teknologjisë së lartë

Aftësi të sofistikuara për një gjeneratë të re aventurash. Frymëzuar nga pajisjet moderne sportive të teknologjisë së lartë, me një dizajn progresiv dhe pjesë të brendshme të larmishme.