MAKINA ELEGANTE E AVENTURAVE

Concept XC Coupe

Makina Concept XC Coupe është modeli i dytë në një seri makinash konceptuale, ku të gjitha përfaqësojnë në mënyrë individuale gjeneratën e ardhshme të modeleve Volvo, duke filluar me makinën plotësisht të re Volvo XC90 në vitin 2014.

Makina konceptuale Volvo XC Coupe e parkuar pranë një muri të harkuar

Një stil shprehës me funksionalitete të shumta

Modelet tona XC janë pasqyrimi i përsosur i natyrës në jetesën tipike suedeze.

Një stil shprehës me funksionalitete të shumta

Modelet tona XC janë pasqyrimi i përsosur i natyrës në jetesën tipike suedeze.

Me një mendësi suedeze

Projektuar për stilet aktive të jetesës

Ashtu si pajisjet atletike të teknologjisë së lartë - duke ndëthurur dizajnin tërheqës dhe sofistikimin me forcën dhe aftësitë inteligjente.

Makina konceptuale Volvo XC Coupe e parkuar në rrugë pranë një muri prej guri
Makina konceptuale Volvo XC Coupe e parë nga përpara duke lëvizur në një rrugë të hapur
Makina konceptuale Volvo XC Coupe duke lëvizur përgjatë një autostrade malore
Një makinë Volvo Concept Coupe ngjyrë argjendi e parkuar përpara një statuje dhe shkurreje

Concept Coupe

Dizajni bashkëkohor suedez në liri

Shprehia e gjuhës së dizajnit të ri plot vetëbesim të Volvo Cars. Një ndërthurje e bukur e minimalizmit dhe vëmendjes ndaj detajeve, e frymëzuar nga trashëgimia jonë, por duke shikuar drejt së ardhmes.

Silueta e një gruaje duke qëndruar pranë një makine Volvo Concept Estate përballë perëndimit të diellit

Concept Estate

Personifikimi i krijimtarisë suedeze

Koncepti që e ripërkufizon makinën me portobagazh për gjeneratën e re, duke ndërthurur detajet klasike të Volvo-s me linjat moderne e të guximshme dhe thjeshtësinë e dizajnit skandinav.