Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Zeleni Volvo XC40 Recharge sa redizajniranim detaljima.

Za svakog od vas.

Otkrijte naš kompaktan plug-in hibridni SUV – uz redizajnirane detalje, sada je hrabriji i svestraniji nego ikad, gde god da Vas život odvede.

Položaj vozača i centralna konzola u automobilu Volvo XC40 Recharge.
Krupan kadar unutrašnjosti i sedišta u SUV vozilu XC40 Recharge.
Krupan kadar Harman Kardon zvučnika.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Naš sistem ima četiri kamere koje pružaju pogled od 360° i može da vam pomogne da se lako parkirate čak i u skučenim prostorima.

Upozorenje na unakrsni saobraćaj uz automatsko kočenje pruža podršku vozaču kada ide unazad, a pogled mu je ograničen. Sistem može da detektuje vozila koja prolaze iza i, ako je potrebno, primeni automatsko kočenje.*

Naš sistem za upozoravanje na mrtvi ugao (blind spot information system, BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom prestrojavanja. Ako postoji rizik od sudara sa drugim vozilima u susednoj traci, BLIS može blago da prilagodi upravljanje i postara se da vi, automobil i vaše voljene osobe budu tačno gde želite.

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.
** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.