Bezbednost dece

Jastuk i dečija sedišta. Bezbednost dece od 1960ih

Dragoceni putnici

Sigurnost nam je uvek bila na prvom mestu u kompaniji Volvo Cars. Sigurnost za vozača, putnike, ostale vozače i naravno, pešake. Uvek smo bili među prvima u planu inovacija na polju bezbednosti - a bezbednost dece nije izuzetak. od 1964. godine, kada smo prvi put započeli testiranje unazad okrenutih dečjih sedišta, postepeno smo poboljšali bezbednost, jednostavnost upotrebe i što je najvažnije, udobnost vaše dece kada putuju u vašem Volvu.

Dizajniran za stvarni život

Naš jedinstveni pristup bezbednosti dece uključuje stvaranje i sprovođenje testova zasnovanih na stvarnim situacijama u saobraćaju. To nam omogućava da pažljivo nadgledamo kako svako dečje sedište reaguje u stvarnom okruženju automobila, a zatim prema tome prilagodimo svoj dizajn.

Kao rezultat našeg istraživanja, toplo preporučujemo da deca mlađa od četiri godine sede okrenuta unazad.

Naša vizija u kompaniji Volvo Cars je da niko ne smije biti ubijen ili ozbiljno povređen u novom Volvo automobilu.

Preuzmite naš priručnik o bezbednosti dece

Bezbednost dece na prednjem sedištu

Naša preporuka za upotrebu vazdušnog jastuka za suvozača za decu je ažurirana zahvaljujući napretku tehnologije vazdušnih jastuka poslednjih godina. Stoga imamo novu preporuku o bezbednosti dece koja putuju na suvozačevom sedištu Volvo automobila. Kratki film levo i pregled podataka ispod koji se mogu preuzeti, pružaju dobar pregled ove nove preporuke kako se primenjuje za trenutne i starije modele Volva.

Preuzmite novi informativni list sa preporukama

Dečja sedišta

Naša dečja sedišta kombinuju sve što znamo o bezbednosti, sa prelepim skandinavskim dizajnom. Napravljena od 80 posto prozračnih tkanina od prirodne vune, najudobnija dečija sedišta ikada.

Zaštitite ono što vam je potrebno sa Volvo Cars dečjim sedištima.

Istražite istoriju inovacija o bezbednosti dece u kompaniji Volvo

Previous:

Next: