Modeloni makinën tuaj V60 Recharge

Modeli i zhdërvjellët, dinamik dhe i përgjegjshëm skandinav plug-in hibrid me superbagazh. Krijuar për t'ju lëvizur.

Shkoni në fillim

Zgjidhni nivelin tuaj

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.