V90 Cross Country

Modeloni makinën tuaj V90 Cross Country

Modeli i gjithanshëm i luksit skandinav me superbagazh. Punuar me dorë për aventura elegante.

Modeli i gjithanshëm i luksit skandinav me superbagazh. Punuar me dorë për aventura elegante.

V90 Cross Country
Shkoni në fillim

Zgjidhni nivelin tuaj

Core

Niveli standard i pajimit për një ngarje të lidhur dhe të qëndrueshme.

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.