Modeloni makinën tuaj XC40 Recharge

Plug-in hibrid SUV kompakt i frymëzuar. Dizajnuar për një jetë më të qëndrueshme në qytet dhe jashtë tij.

XC40 Recharge
Shkoni në fillim

Zgjidhni nivelin tuaj

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.