XC60 Recharge

Modeloni makinën tuaj XC60 Recharge

Më dinamik, më i përgjegjshëm dhe më inteligjent se kurrë. Ky është SUV skandinav hibrid me karikim me madhësi mesatare, për një përvojë të lidhur me të gjitha rrugët.

Më dinamik, më i përgjegjshëm dhe më inteligjent se kurrë. Ky është SUV skandinav hibrid me karikim me madhësi mesatare, për një përvojë të lidhur me të gjitha rrugët.

XC60 Recharge
Shkoni në fillim

Zgjidhni nivelin tuaj

Core

Niveli standard i pajimit për një ngarje të lidhur dhe të qëndrueshme.

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.