Modeloni makinën tuaj XC90

SUV i vërtetë i luksit skandinav. Për elegancën dhe kapacitetin më të lartë.

SUV i vërtetë i luksit skandinav. Për elegancën dhe kapacitetin më të lartë.

Shkoni në fillim
https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/256/exterior-v3/27/74000/RA0000/R10B/TC05/_/_/TJ01/TP02/_/_/GR01/T102/NP03/TM02/_/_/_/JB0A/T21B/LF01/_/VP09/UF03/FH02/_/_/_/TR02/_/default.jpg?market=al&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Zgjidhni nivelin tuaj

https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/256/exterior-v3/27/74000/RA0000/R10B/TC05/_/_/TJ01/TP02/_/_/GR01/T102/NP03/TM02/_/_/_/JB0A/T21B/LF01/_/VP09/UF03/FH02/_/_/_/TR02/_/default.jpg?market=al&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Core

Niveli standard i pajimit për një ngarje të lidhur dhe të qëndrueshme.

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.