XC90 Recharge

Modeloni makinën tuaj XC90 Recharge

SUV plug-in hibrid i luksit të vërtetë skandinav. Për elegancë, kujdes dhe kapacitet të nivelit më të lartë.

SUV plug-in hibrid i luksit të vërtetë skandinav. Për elegancë, kujdes dhe kapacitet të nivelit më të lartë.

XC90 Recharge
Shkoni në fillim

Zgjidhni nivelin tuaj

Core

Niveli standard i pajimit për një ngarje të lidhur dhe të qëndrueshme.

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.