CONCEPT 40

Ju prezantojmë vizionin tonë për automjete më të vogla, të mundësuar nga Arkitektura Modulare Kompakte (CMA) e re.

THOMAS INGENLATH - ZËVENDËSI I PRESIDENTIT PËR DIZAJN

CMA na ka ndihmuar të krijojmë diçka të veçantë, diçka të re në automjetet tona konceptuale të reja. Ato kanë një energji dhe një karakter urbanistik revolucionar që i dallojnë nga të tjerat.

ARKITEKTURA MODULARE KOMPAKTE

Automjete të vogla, vizion i madh

Automjete tona konceptuale të reja jenë të parat që do të ndërtohen sipas Arkitekturës Modulare Kompakte (CMA) të re të Volvo Cars. Koncepti është krijuar posaçërisht për automjete më të vogla, duke çliruar dizajnuesit dhe inxhinierët tanë, në mënyrë që ata të zbulojnë drejtime të reja të guximshme.

SUV

Koncepti Volvo 40.1

Zbuloni vizionin tonë për një SUV të vogël Volvo, të ndërtuar në pajtim me konceptin e ri të Arkitekturës Modulare Kompakte (CMA).

“Duke u fokusuar në nevojat e qendrave urbane mijëvjeçare, ne mund të japim një goditje të fortë në një segment të stagnuar.”

SEDAN

Koncepti Volvo 40.2

Zbuloni vizionin tonë për një Sedan të vogël Volvo, të ndërtuar në pajtim me konceptin e ri të Arkitekturës Modulare Kompakte (CMA).

“Koncepti Volvo 40.2 dallohet për linjën mahnitëse, qëndrimin e fuqishëm dhe karakterin rinor.”

Inovacionet tona

Çdo gjë që ne bëjmë është projektuar, duke marrë parasysh njerëzit, në mënyrë që çdo risi që ne dizajnojmë të lehtësojë dhe të përmirësojë jetën tuaj. Ne jemi veçanërisht krenarë për përparimet tona në fushën e fuqisë efikase, konektivitetit dhe sigurisë. Ne hulumtojmë këto fusha: Drive-E, Sensus dhe IntelliSafe.