S90. Prit më shumë

Përvetëso të renë. Kontrollo udhëtimin
S90 Recharge

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride. Me S90 Recharge, lëvizja nëpër botë tani është me më shumë fuqi dhe më pak impakt në mjedis.

S90

Ne gjithashtu kemi opsionin e S90 mild hibride me benzinë ose naftë, për një udhëtim më të qetë më konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Shiko specifikimet e plota
Mpreh shqisat

Head up dipslay lejon të shikoni shpejtësinë, ndiq çdo kthesë të navigatorit, përgjigju telefonatave dhe shumë të tjera. Të gjitha pa larguar shikimin.

Një dorë ndihmëse

Asistenca për shoferin me adaptim të shpejtësisë rregullon shpejtësinë e drejtimit automatikisht për një komfort më të madh dhe saktësi në çdo gjëndje trafiku.

Shndrit

Shko me dallim në një eksterior të azhornuar duke përmbajtur detaje të zmadhuara kromi, duke përfshirë një gril të re të kromuar.

Intonim perfekt

Pozicionim perfekt i bokseve Boëers & ëilkins sjellin jë cilësi zërimi të përsosur, ndihet sikur je në rresht të parë tek një simfoni - pa marrë parasysh se ku uleni.

Impresionioni të ftuarit tuaj

Nga sediljet e përparme tek ato të mbrapmet, lëkura e shkëlqyeshme nappa krijon një eksperience ekzekutive, duke përfshirë një mbështetëse dore që paloset dhe zgjatet për relaksim.

Merr drejtimin

Një motorr elektrik dhe një motorr benzine që punojnë në harmoni për një sedan themelor plug-in hibrid, për më pak emetime nga marmita, më shume traksion dhe fuqi më e madhe për ju.

Siguroni vendin tuaj

Katër kamera HD ju japin pamjen parkimi 360° si nga syri zogjve, që ju mund te manovroni para mbrapa në çdo hapësire me vetëbesim.

Shiko më nga afër

Eksploroni S90-in tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
m23420w17360exp

Zgjidhni një stil për S90 Recharge tuaj

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride.

S90 Recharge Inscription (plug-in hibride)

Elegancë e rafinuar

Zgjidhni një stil për S90 tuaj

Opsioni i mild hibrid me konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

S90 Momentum

Komfort i nënshkruar

S90 R-Design

Dizanj përfundimtar

S90 Inscription

Elegancë e rafinuar

Hidh hapin e rradhës

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.

Informacion suporti

Gjeni manuale, artikuj mbështetës dhe filma udhëzues.