Volvo me mbishkrim S90 i drejtuar përmes një tuneli

LUKS NGA SUEDIA

Volvo S90 Inscription

Zejtaria e përpiktë takon dizajnin elegant.

Pamje anësore e mbishkrimit elegant dhe i rafinuar i Volvo S90

Prerje elegante

Mbishkrimi S90 është një reflektim i qasjes së sofistikuar të luksit të Volvo Cars. Në pjesën e jashtme, ajo shprehet përmes hollësive të hollë të kromit, rrotave të aliazhit të veçantë dhe tubave të bishtit të integruar. Tapiceri prej lëkure Fine Nappa dhe zejtari e jashtëzakonshme ndihmojnë në krijimin e një mjedisi të relaksuar për ju dhe udhëtarët tuaj në kabinën.

Ndërtoni S90 Inscription tuaj

Llojet e mbishkrimeve në detaje

Pamje e përparme e Mbishkrimit Volvo S90 duke demonstruar prerjet e jashtme chrome në grilë
Theksimet Chrom

Funksionet e shtrimit dhe mbështetjes, masazh inovativ dhe ventilim, dhe zgjerimet e mbështetjes të mbështetura bëjnë që vendet e ulëta të pasme të lëkurës të mbushen me majën e rehatisë.

Prill i brendshëm i mbishkrimit Volvo S90 që tregon pjesën e brendshme të arrave të Amerikës së Veriut
Linear Walnut

Një palë syze kristal ekskluzive Orrefors me mbajtës të ndriçuar dhe frigorifer pijesh të integruar të pijeve sjellin ndjenjën e një sallë pritjeje private për S90 Excellence tuaj.

Pamje e sediljeve të pasme në makinën Volvo me mbishkrim S90 duke shfaqur tapicerin e lëkurës Fine Nappa
Tapiceri lëkure

Tapiceri i gjërë i lëkurës mbulon sediljet, panelet e dyerve si dhe mbështetësi e dorës ashtu që ofron ndjenjë rehatie dhe freskie pavarësihtë se sa zgjatë udhëtimi.

Pamja e parë e frontit të Volvo S90 Incripstion që demonstron rrota të aliazhit të mëdhenj ekskluziv për mbishkrimin
Përfundim i sofistikuar

Rrota të mëdha aliazhi me një prerje të veçantë të prerjes së diamantit janë pjesë përbërëse e pamjes ekskluzive të mbishkrimit.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëni atë për vete

Krijoni Volvo S90 tuaj perfekt. Zgjidhni nga paleta e ngjyrave, specifikave dhe aksesoarëve.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Mbishkrimi Volvo S90 u parkua në pjesën e pasme prapa një shkalle, gruaja duke u ngjitur lart shkallëve

Eksploroni modelin S90

Krahaso llojet
Volvo S90 Inscription
Inscription

LUKS

Volvo S90 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo S90 R-Design
R-Design

SPORT