Një shtënje e profilit anësorë të Volvo S90

Elegancë moderne

Volvo S90 Momentum

Dizajn dhe teknologji progresive, për një limuzinë premium si asnjë tjetër.

Volvo S90 drejtuar rrugëve të ngushta pranë detit

Elegancë e definuar

Zbuloni sofistikimin bashkëkohorë me S90 Momentum- një limuzinë e frymëzuar nga inovacionet dhe dizajni skandinav.Me dizajn të veçantë dhe nivel të lartë teknologjik, për një ndjenjë të vërtetë premium.

Ndërto S90 Momentum tuaj

Llojet Momentum në detaje

Volvo S90 Momentum para dhe grilë
Premium by design

Karakteristikat e dizajnit të sofistikuar dhe të pastër përfshijnë fenerë të plotë LED me nënshkrim unik me formë -T dhe grile të përparme me shkëlqim të zi.

Ekran i brendshëm qëndrorë në Volvo S90
Kontroll intuitive

Gëzoni teknologjinë intuitive me prekje qëndrore 9-inç, ekran digjital për shoferin dhe kontroll të zërit.

Pamje e brendshme e Volvo S90 Momentum
Udhëtim i klasës-së parë

Sediljet e rehatshme sigurojnë përkrahje të jashtëzakonshme, kështu që kur dilni nga makina do të ndjeheni të freskët pavarësishtë sa do të zgjatë udhëtimi.

Rrotullues dhe pultë në Volvo Momentum S90
Shenjtërorja skandinave

Kabina e S90 Momentum nxit ndjenjë të mirëqenjes me materjale të bukura , audio sitem me performancë të lartë dhe dizajn të pazbuluar.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijoni Volvo S90 tuaj perfekt. Zgjidhni nga paleta e gjërë e ngjyrave, specifikimeve dhe aksesorëve.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Volvo S90 Momentum duke kaluar urën në qytet

Eksploroni modelin S90

Krahaso llojet
Momentum

PREMIUM

Volvo S90 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo S90 Inscription
Inscription

LUKS