V60. Aventurë. Për çdo jetë.

Dizenjuar për jetën.
V60 Recharge

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride. Me S90 Recharge, lëvizja nëpër botë tani është me më shumë fuqi dhe më pak impakt në mjedis.

V60

Ne gjithashtu kemi opsionin e S60 mild hibride me benzinë ose naftë, për një udhëtim më të qetë më konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Shiko specifikimet e plota
Merr drejtimin

Një motorr elektrik dhe një motorr benzine që punojnë në harmoni për një sedan themelor plug-in hibrid, për më pak emetime nga marmita, më shume traksion dhe fuqi më e madhe për ju.

Bëj lëvizjen tënde

Sistemi i informacionit të pikës së verber (BLIS) me ndihmues për timonin mund të lehtësoi tensionin në trafik të rënduar me njoftim dhe suport, duke të drejtuar ty dhe të dashurit tuaj përsëri në rrugën e duhur.

Një dorë ndihmëse

Asistenca për shoferin me adaptim të shpejtësisë rregullon shpejtësinë e drejtimit automatikisht për një komfort më të madh dhe saktësi në çdo gjëndje trafiku.

Shijo hapësirën

Nuk ke nevojë për tu larguar nga V60 Cross Country për të relaksuar dhe shtriqur këmbët. Me sedilje suportive dhe kabine spacioze. Hapësira është e juaja.

Hapu

Kur duart tuaja të jenë plotë, bagazhi hapet dhe mbyllet vetë, thjesht duke lëvizur këmbën tuaj nën parakolpin e pasëm.

Arritni ekuilibrin

Pavarësisht nga shiu, ngrica apo dëbora, tipari i përparuar me të gjitha rrotat aktive stabilizon pothuajse të gjitha rrugët duke dërguar energji atje ku është më e nevojshme.

Drejto rrugën tënde

Shasia aktive me modalitetet Comfort, Eco dhe Dynamic përshtaten drejtimit tuaj. Zgjidh modalitetin që përshtatet nevojave tua - ose personalizo një sipas dëshirës tënde.

Siguroni vendin tuaj

Katër kamera HD ju japin pamjen parkimi 360° si nga syri zogjve, që ju mund te manovroni para mbrapa në çdo hapësire me vetëbesim.

Shiko më nga afër

Eksploroni V60 tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

Volvo V60 brenda pamja 360
TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorV60PDP

Zgjidhni një stil për V60 Recharge tuaj

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride.

V60 Recharge Inscription (plug-in hibride)

Elegancë e rafinuar

Zgjidhni një stil për V60 tuaj

Opsioni i mild hibrid me konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

V60 Momentum

Komfort i nënshkruar

Hidh hapin e rradhës

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.

Informacion suporti

Gjeni manuale, artikuj mbështetës dhe filma udhëzues.