Variableja trim e Volvo V60 është parkuar para një muri betoni.

MODELET V60

Gjeni V60 tuaj perfekt

Çdo model V60 është dinamik, elegant dhe dallues. Zgjidhni njërin i cili ju përshtatet më së tepër.

Volvo V60 pjesë e kapakut të makinës mbi pamje Fenerët

V60 juaj, rruga juaj

Ne kemi krijuar skena V60 që ju lejojnë të merrni një variant që është përkryer në përputhje me jetën tuaj. Zgjidhni nga stili premium dhe teknologjia e Momentum, luks i rafinuar i mbishkrimeve, apo pamja dhe ndjesia sportive e R-Design. Gëzoni performancën e pastër me Polestar Engineered, ose zbuloni anën tuaj aventureske me V60 Cross Country.

Zgjidhni V60 tuaj

Krahaso llojet
Volvo V60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo V60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo V60 Inscription
Inscription

LUKS

Eksploro modelet V60

Volvo V60 Cross Country
Cross Country

AVENTURË