V90 Cross Country. Makina për tu larguar.

Dizenjuar për eksplorimin e jetës.
Ndërto tëndin

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Shiko specifikimet e plota
Zotëro çdo rrugë

Shi, diell, borë, ngricë - thjesht shko. Teknologjia e asistencës së shoferit dhe katër rrotat aktive kombinojnë për të krijaur eksperiencën më të përgjegjshme të drejtimit në çdo gjëndje rruge.

Dil atje

Vazhdo lëviz. Katër rrota aktive, modalitet off road, kontroll për zbritje kodre, disqe të gjëra dhe largesë e bollshëm nga toka do t'ju çojnë atje - pavarësisht se sa jashtë rruge duhet të jeni.

Rafinoni ngarjen

Fuqia mild hibride ju kursen karburantit duke rikuperuar energji kur frenoni. Shijoni një ngarje të sofistikuar menjëherë nga nisja.

Ruani nivelin tuaj

Amortizimi i pasëm përgjigjet menjëherë për te mbajtur lartësinë, stabilitetin dhe komfortin, duke bërë çdo udhëtim të qetë, pa marrë parasysh sa bagazhe mban.

Bëj një deklaratë

Eksploroni me dallim në një jashtme të azhornuar që përmban një grilë të re, bisht të ri, një difuzor dhe drita të reja LED të pasme.

Eksploro haësirën tënde

Hapësira e gjerë dhe e zgjerueshme ju jep shumë liri për një udhëtim të qetë, pavarësisht se sa aventuresk është udhëtimi juaj. Mblidhni të gjithë familjen, paketoni të gjitha pajisjet tuaja dhe bëni një arratisje elegante.

Siguroni vendin tuaj

Katër kamera HD ju japin pamjen parkimi 360° si nga syri zogjve, që ju mund te manovroni para mbrapa në çdo hapësire me vetëbesim.

Qiell i hapur

Një tavan panoramik i hapur dhe i përkulur ju lejon të shijoni menjëherë ajrin dhe të shikoni jashtë. Qiell i hapur në majë të gishtave - ka më shumë se një mënyrë për të shijuar ambientet e jashtme.

Shiko më nga afër

Eksploroni V90 Cross Country tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
m23620w17360exp

Hidh hapin e rradhës

Ndërto V90 Cross Contry tuaj

Krijo një V90 Cross Country të përshtatur për t'u bërë pjesë e jëtës tuaj.

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.