Një imazh me kënd të gjerë i anës së majtë të një Volvo S90 Plug-in hybrid të parkuar në një strukturë të madhe betoni.

Prit më shumë Përqafoni të renë dhe kontrolloni udhëtimin. Njihuni me sedanin tonë luksoz plug-in hybrid me Google të integruar.

Imazhi i pamjes së përparme të një Volvo S90 Plug-in hibrid që karikohet nga një kuti drite.
Një imazh me kënd të gjerë i anës së majtë dhe pamje e pjesshme e pjesës së përparme të një Volvo S90 Plug-in hybrid të parkuar në një strukturë të madhe betoni.
Imazhi i një kabllo karikimi të lidhur me një Volvo S90 Plug-in hybrid.

90

Autonomia elektrike

455

Fuqia

17

Emetimet e CO2

0,7

Konsumi i karburantit

Shtoni fuqinë elektrike në udhëtimet tuaja të përditshme dhe shijoni një makinë hibride me prizë që merr në konsideratë të ardhmen pa bërë kompromise për eksperiencën tuaj të sotme.

S90 Recharge juaj do ta rimbushë energjinë e tij më shpejt për t'u karikuar nga 0 në 100 për qind në tre orë me karikuesin tonë të ri 2-fazor 6,4 kW në bord, duke ju dhënë kohë të pastër elektrike drejtimi që mbulon më shumë kilometra të vëmendshëm.*

Me një lëvizje pedali dhe të gjitha rrotat aktive, S90 Recharge reagon me shkathtësi duke ofruar një kontroll të qetë dhe një lëvizje të këndshme dhe të fuqishme.

Gama, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit bazohen në të dhënat WLTP të marra në kushte specifike testimi për S90 Recharge T8 AWD plug-in hybrid. Distanca reale e udhëtimit, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit të realizuara në kushte reale ndryshojnë në varësi të sjelljes në drejtimin e makinës dhe faktorëve të tjerë të jashtëm. Shifrat janë paraprake, certifikimi përfundimtar i automjeteve është në pritje. Open full Specifications për të shqyrtuar opsionet e tjera powertrain.
* Për të përfituar nga koha më e shkurtër e karikimit që mund të ofrojë karikuesi ynë i ri në bord, ju duhet të karikoni me një karikues 3-fazor. Koha e karikimit është paraprake dhe vjen nga vlerësimet dhe llogaritjet e kryera nga Volvo Cars dhe këto rezultate nuk janë të garantuara. Kini parasysh se koha e karikimit mund të ndryshojë dhe varet nga faktorë të tillë si temperatura e ambientit të jashtëm, temperatura aktuale e baterisë, pajisjet e karikimit, gjendja e baterisë dhe gjendja e makinës. Certifikimi i automjeteve në pritje.

Mësoni më shumë për lëvizjen me një makinë Volvo hibride me prizë.

Sa kohë duhet për të karikuar një makinë hibride me prizë?

Jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth makinave hibride me prizë dhe ofertës sonë?

Dëshironi të mësoni më shumë për linjën tonë të makinave plotësisht elektrike dhe plug-in hibride.

Çfarë dëshironi të dini për makinën S90 Recharge hibride me prizë?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën S90 Recharge?

S90 Recharge ka aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka Apple CarPlay makina hibride me karikim Volvo S90 Recharge?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën S90 Recharge.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Nëse makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.