Gati. Aventuriere. Me hapësirë. Dhe me Google të integruar. Njihuni me makinën tonë me portobagazh gati për çdo gjë – e ndërtuar për kudo që jeta ju çon.

Timoni i Volvo V60 Cross Country, paneli i instrumenteve dhe ekrani me prekje i informacionit dhe argëtimit.
Optimizoni ngarkesën me valixhen e re më të qëndrueshme të bagazhit të Volvo Cars.
Më shumë stabilitet dhe fërkim në rrugë me rrotat e mëdha në makinën Volvo V60 Cross Country.

Kudo ku ju çon aventura juaj. Krijoni dhe shijoni një hapësirë të brendshme që pasqyron jetën tuaj.

Nëse rruga ju bën pyetje. Ne ofrojmë veçoritë inteligjente që ju lejojnë të përgjigjeni.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Sistemi audio Bowers & Wilkins
Paralajmërim trafiku i kryqëzuar
Teknologjia e asistencës së sigurisë
Ekrani i përparmë

Çfarë dëshironi të dini për makinën V60 Cross Country?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën V60 Cross Country?

Makina V60 Cross Country ka aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka Apple CarPlay Volvo V60 Cross Country?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën S60 Cross Country.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Nëse makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.