Profili anësor i një makine Volvo V60.

Hapësirë për jetën. Hapësirë e bollshme për këmbët. Këndoni bashkë me tingujt. Dhe ka Google të integruar. Njihuni me V60 tonë me portobagazh – plotësisht gati për çdo gjë që jeta rezervon për ju.

Pjesa e përparme e jashtme e Volvo V60 mild hybrid.
Veshja origjinale e dekorit me dru të nxjerrë nga deti në makinën Volvo V60 i jep asaj një ndjesi natyrale.
Kabina e brendshme e bollshme në një makinë Volvo V60 me portobagazh.

Bëni shumë më tepër. Shfrytëzoni energjinë për një lëvizje më të butë me makinat tona hibride të lehta.

Zvogëloni emetimet e gazeve të shkarkimit

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Lëvizja, e perfeksionuar

Makina V60 hibride e lehtë është projektuar që të sigurojë një nisje të qetë dhe një përshpejtim të përsosur, duke i bërë më perfekte udhëtimet si në qytet, ashtu edhe në autostrada.

Kursimi i karburantit

Çdo pikë karburanti e kursyer ndihmon - dhe në makinat tona hibride të buta, ju mund të sigurohuni një konsum më të ulët karburanti pa u përballur me kompromiset për performancën.

Detajet kanë rëndësi. Mjeshtëria, novacioni dhe materialet cilësore krijojnë një eksperiencë superiore të dizajnit të brendshëm.

Krijuar për ju. Teknologjia mbështetëse në makinën tuaj V60 me portobagazh pasqyron dëshirën tuaj për një përvojë më dinamike.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Sistemi audio Bowers & Wilkins
Paralajmërim trafiku i kryqëzuar
Teknologjia e asistencës së sigurisë
Ekrani i përparmë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.