Makina për tu larguar. Makina luksoze me portobagazh me Google të integruar, e projektuar për eksplorim.

Pamje e përparme e pjesës së jashtme të Volvo V90 Cross Country në ngjyrë Crystal White.
Dritat e pasme LED të Volvo V90 Cross Country.

Kushtet e rrugës mund të ndryshojnë. Por teknologjia e përparuar e drejtimit të makinës ju ndihmon të jeni aty ku dëshironi.

Një Volvo V90 Cross Country mild hybrid duke ecur në një rrugë malore.
Qëndroni në kontroll

Kushtet e motit dhe të rrugës nuk janë gjithmonë bashkëpunuese. Në makinën V90 Cross Country, teknologjia e përparuar dhe dizajni inteligjent mund të ndihmojnë në krijimin e një eksperience më të kontrolluar.

Projektuar për t'ju emocionuar

Me të gjitha rrotat aktive, modalitetin jashtë rrugës, distancën e lartë nga toka, kontrollin e zbritjes së kodrës dhe amortizimin e pasmë me ajër, makina V90 Cross Country mund të ndihmojë në optimizimin e tërheqjes, të fërkimit dhe të sigurisë, duke ju lënë të shijoni një eksperiencë emocionuese në drejtimin e makinës.

Mild hybrid

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Kudo ku ju çon aventura juaj. Krijoni dhe shijoni një hapësirë të brendshme që pasqyron jetën tuaj.

Nëse rruga ju bën pyetje. Ne ofrojmë veçoritë inteligjente që ju lejojnë të përgjigjeni.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Teknologjia e asistencës për shoferin
Sistemi informues për zonat e padukshme
Kamera 360°
Ekrani i përparmë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.