Specifikimet e XC60 Recharge

Një Volvo XC60 Recharge plug-in hybrid SUV e bardhë qëndron pa lëvizur në dyshemenë gri të një studioje.

Ndenjëset dhe kapaciteti i ngarkesës

undefined hapësira e ndarjes së ngarkesës

Me ndenjëset e pasme të ngritura, ndarja e ngarkesës ka mjaftueshëm hapësirë për katër valixhe (duke filluar me përmasat: 680-780 mm të gjata, 250-276 mm të gjera dhe 525-565 mm të larta) dhe një çantë dore (550 mm e gjatë, 400 mm e gjerë, 230 mm e lartë).

Rritni hapësirën e ndarjes së ngarkesës në 1,395 l

Palosni ndenjëset e pasme për të arritur kapacitet optimal për valixhet dhe me një dysheme të sheshte dhe pa gjuhëz për të ndritur sendet, objektet më të mëdha janë më të lehta për t'u ngarkuar dhe shkarkuar.

Autonomia dhe karikimi

Autonomia elektrike

h

Koha e karikimit

Koha tipike për të karikuar nga 0 deri në 100 për qind me karikim AC 16 A 3 fazor.*

Porta e karikimit

XC60 Recharge plug-in hybrid ka një prizë karikimi me portë hyrëse AC.

Pajisjet e karikimit janë të përfshira.

Karikues i integruar 6,4 kW 2 fazor (Tipi 2).

Opsionet e sistemit audio të makinës

XC60 Recharge është e disponueshme me opsionet pasardhëse të sistemit audio.

Sistem audio me performancë të lartë

- 10 altoparlantë - 6 kanale - Dalje 220 W

Tingulli premium nga Harman Kardon

- 14 altoparlantë - 12 kanale - Dalje 600 W - Altoparlant basi

Sistemi audio me përkufizim të lartë Bowers & Wilkins

- 15 altoparlantë me përkufizim të lartë - 15 kanale - Dalje 1410 W - Altoparlant basi me ajër të pastër - Katër modalitete të ndryshme dhome, duke përfshirë "Salla e koncerteve" dhe "Klubi i xhazit"

Ekranet

Informacioni i shoferit, i cili ju ndihmon të mbani kontrollin, tregohet në ekranin e shoferit dhe në ekranin e përparmë, ndërsa ekrani qendror është një qendër për cilësimet e lidhjes, kontrollit të klimës, argëtimit dhe makinës.

Ekrani i përparmë në një Volvo XC60 Recharge plug-in hybrid.

Ekrani i shoferit në një Volvo XC60 Recharge plug-in hybrid.

Ekrani qendror për informacion dhe argëtim në një Volvo XC60 Recharge plug-in hybrid.