NJË BUKURI ME VETËBESIM

Concept Coupe

Makina Concept Coupe është e para e një serie prej tre makinash konceptuale, me të gjitha që përfaqësojnë në mënyrë individuale gjeneratën e ardhshme të modeleve Volvo, duke filluar me makinën plotësisht të re XC90 në vitin 2014.

Pozicioni i shoferit në një Volvo Concept Coupe
Me detaje elegante

Raporte të guximshme, mjeshtëri e jashtëzakonshme dhe teknologji novatore që marrin formë në eksperiencën njerëzore të drejtimit të makinës.

Frymëzuar nga e kaluara

Me shkrirjen e dizajnit dhe stilit bashkëkohor suedez të jetesës me elementet emblematike nga epoka e viteve 1960 të Volvo-s.

Një makinë gri Volvo Concept Coupe duke ecur në një rrugë qyteti me kalldrëm
Një makinë gri Volvo Concept Coupe duke lëvizur me shpejtësi
Një makinë gri Volvo Concept Coupe e parë nga ana e pasme në një mjedis historik të qytetit
Silueta e një gruaje duke qëndruar pranë një makine Volvo Concept Estate përballë perëndimit të diellit
Personifikimi i krijimtarisë suedeze

Koncepti që e ripërkufizon makinën me portobagazh për gjeneratën e re, duke ndërthurur detajet klasike të Volvo-s me linjat moderne e të guximshme dhe thjeshtësinë e dizajnit skandinav.

Makina konceptuale Volvo XC Coupe e parkuar pranë një muri të harkuar
Frymëzuar nga pajisjet atletike të teknologjisë së lartë

Aftësi të sofistikuara për një gjeneratë të re aventurash. Frymëzuar nga pajisjet moderne sportive të teknologjisë së lartë, me një dizajn progresiv dhe pjesë të brendshme të larmishme.