Skip to content

SUV Volvo

Makinat tona SUV të vlerësuara me çmime: të sigurta, me hapësirë dhe me vetbesim

Makinat tona SUV ju sigurojnë më shumë pamje, më shumë besim dhe ndihmojnë që ju dhe të dashurit tuaj të qëndroni të sigurt.

Njihuni me familjen e makinave SUV nga Volvo

Krahasoni SUV-et Volvo

Ndenjëset
Kapaciteti i bagazhit (mm)
Autonomia*
Një SUV Volvo XC90 Recharge ngjyrë e verdhë e hapur duke qëndruar pa lëvizur në dyshemenë ngjyrë gri të një studioje

XC90 Recharge

plug-in hybrid

Me hapësirë, 6 deri në 7 ndenjëse

1130 x 889 x 1040

46 km (autonomi elektrike); 2,5-3,3 litra/100 km

Një SUV Volvo XC60 Recharge ngjyrë argjendi duke qëndruar pa lëvizur në dyshemenë ngjyrë gri të një studioje.

XC60 Recharge

plug-in hybrid

Mesatare, 5 ndenjëse

1055 x 776 x 960

54 km (autonomi elektrike); 2,3-2,9 litra/100 km

Një Volvo XC40 Recharge hibride me prizë ngjyrë e bardhë akulli duke qëndruar pa lëvizur në dyshemenë ngjyrë gri të një studioje

XC40 Recharge

plug-in hybrid

Kompakte, 5 ndenjëse

1004 x 746 x 887

45 km (autonomi elektrike); 2,0-2,4 litra/100 km

Një SUV Volvo XC90 ngjyrë e verdhë e hapur duke qëndruar pa lëvizur në dyshemenë ngjyrë gri të një studioje

XC90

Me hapësirë, 6 deri në 7 ndenjëse

1130 x 889 x 1040

6,4-7,5 litra/100 km

Një SUV Volvo XC60 ngjyrë argjendi duke qëndruar pa lëvizur në dyshemenë ngjyrë gri të një studioje.

XC60

Mesatare, 5 ndenjëse

1055 x 776 x 960

8,3-9,6 litra/100 km

Një SUV Volvo XC40 kompakt ngjyrë e bardhë kristali duke qëndruar pa lëvizur në dyshemenë ngjyrë gri të një studioje

XC40

Kompakte, 5 ndenjëse

1004 x 746 x 887

7,7-8,2 litra/100 km

*Statistikat për makinat elektrike dhe hibride me prizë shfaqin gamën deri në. Vlerat e specifikuara të konsumit të karburantit janë përcaktuar në përputhje me Procedurën ndërkombëtare të harmonizuar për testimin e makinave të vogla (WLTP) të prezantuar së fundi. Për makinën XC40 plotësisht elektrike, gama është sipas procedurës WLTP dhe cikleve të lëvizjes së EPA-së dhe gama në jetën reale mund të variojë. Shifrat bazohen në objektivin paraprak. Certifikimi përfundimtar i automjeteve në pritje.

Një SUV plotësisht elektrik Volvo XC40 ngjyrë gri që karikohet në një sfond me ngjyrë rozë
Si mund t'ju ndihmojë makina juaj SUV për një lëvizje të sigurt?

Teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe më pas duke frenuar automatikisht nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

A ka një SUV pika të verbëra?

Sistemi ynë i informacioneve të pikave të padukshme (BLIS) me asistencën e drejtimit mund t'ju ndihmojë në trafik tëd rënduar me mbështetjen aktive, duke ju drejtuar në mënyrë të sigurt në rrugë.

Po parkoni një SUV? Mos u shqetësoni.

Katër kamera me definicion të lartë ju sigurojnë pamjen e parkimit nga sipër në 360°, kështu që mund ta parkoni me lehtësi makinën tuaj SUV – pavarësisht nga objektet e tjera apo sa e ngushtë është hapësira.

Mbroni gjërat e rëndësishme për ju

Teknologjia e sigurisë së makinave SUV përfshin karakteristika strukturore dhe sisteme automatike që ju ndihmojnë në drejtimin e përditshëm të makinës, për t'ju mbajtur të sigurt ju dhe familjen tuaj.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi mbetet përgjegjës për drejtimin e sigurt në çdo kohë.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi mbetet përgjegjës për drejtimin e sigurt në çdo kohë.

Eksploroni një SUV Volvo

Një grua brenda një makine Volvo XC40 Recharge, duke përdorur sistemin e lidhjeve
Brenda një makine Volvo SUV, një marsh me kristale
Brenda një SUV-i Volvo me 3 rreshta, tapiceria e blonde në ndenjëse
Një grua brenda një makine Volvo XC40 Recharge, duke përdorur sistemin e lidhjeve

Lidhni botën tuaj

Sistemi ynë informues ofron lidhje të vazhdueshme, duke ju lejuar të lidhni smartphonin tuaj dhe të merrni informacione për trafikun në kohë reale në shërbimin e përparuar të navigimit me kontroll zanor.

Brenda një makine Volvo SUV, një marsh me kristale

Thjeshtësi skandinave

Materiale me cilësi të lartë, vëmendja ndaj detajeve dhe përdorimi inteligjent i hapësirës funksionojnë së bashku për të krijuar një dizajn të brendshëm pa rrëmujë.

Brenda një SUV-i Volvo me 3 rreshta, tapiceria e blonde në ndenjëse

Ndihesh si në shtëpi

Kabinat tona janë si një dhomë ndenjeje skandinave. Komoditeti, materialet natyrore dhe përdorimi inteligjent i hapësirës krijojnë një ambient të ngrohtë dhe mikpritës.

Një Volvo SUV duke u karikuar.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha modelet, stilet dhe opsionet e motorit.