Skip to content

Volvo V60

Mild hybrid

Volvo V60

Volvo V60

Mild hybrid
Një makinë bezhë Volvo V60 në një ambient ngjyrë bezhë

Dizenjuar për jetën.

Shijoni makinën dinamike skandinave me portobagazh. Gati për aventurën tuaj të ardhshme.

Mild Hybrid

Elektrifikimi

529litra

Ngarkesë

95%

Pastrimi i ajrit të kabinës

360°

Kamera

Pamja e pasme e një Volvo V60 ngjyrë bezhë.
Një pamje nga afër e fenerëve të një makine Volvo V60 ngjyrë bezhë.
Bokset Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo V60.
Pamja e pasme e një Volvo V60 ngjyrë bezhë.
Një pamje nga afër e fenerëve të një makine Volvo V60 ngjyrë bezhë.
Bokset Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo V60.
Pamja e pasme e një Volvo V60.
Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 me ndenjëse me përzierje leshi ngjyrë gri.
Pjesa e jashtme e përparme e Volvo S60 në një ambient me ngjyra bezhë.
Një Volvo V60 me portobagazh me një baule.
Pjesa e brendshme e përparme e një makine V60 me derën e shoferit të hapur.
Një person me një çantë sportive në dorë lëviz këmbën nën prapakolp për të hapur derën e bagazhit pa përdorur duart.
Një Volvo V60 me portobagazh me një baule.

Makina juaj, pajisjet tuaja

Biçikleta, kajakë, pajisje skish – çfarëdo që të keni, ne kemi aksesorë për stilin e jetës që sigurojnë që pajisjet tuaja të udhëtojnë bashkë me ju në mënyrë më të sigurt.

Pjesa e brendshme e përparme e një makine V60 me derën e shoferit të hapur.

Kabinë me hapësirë

Nuk keni nevojë të dilni nga V60 me portobagazh për t'u çlodhur dhe shtriqur këmbët. Me ndenjëset e rehatshme dhe kabinën e bollshme, e gjithë hapësira është për ju.

Një person me një çantë sportive në dorë lëviz këmbën nën prapakolp për të hapur derën e bagazhit pa përdorur duart.

Dera e bagazhit pa përdorur duart

I keni të dyja duart të zenë? Kur e keni çelësin afër, një lëvizje e thjeshtë e këmbës nën prapakolp e hap dhe e mbyll derën e bagazhit pa përdorur duart.

Projektoni jetën tuaj.

Një Volvo V60 me portobagazh me një baule.
Makina juaj, pajisjet tuaja

Biçikleta, kajakë, pajisje skish – çfarëdo që të keni, ne kemi aksesorë për stilin e jetës që sigurojnë që pajisjet tuaja të udhëtojnë bashkë me ju në mënyrë më të sigurt.

Pjesa e brendshme e përparme e një makine V60 me derën e shoferit të hapur.
Kabinë me hapësirë

Nuk keni nevojë të dilni nga V60 me portobagazh për t'u çlodhur dhe shtriqur këmbët. Me ndenjëset e rehatshme dhe kabinën e bollshme, e gjithë hapësira është për ju.

Një person me një çantë sportive në dorë lëviz këmbën nën prapakolp për të hapur derën e bagazhit pa përdorur duart.
Dera e bagazhit pa përdorur duart

I keni të dyja duart të zenë? Kur e keni çelësin afër, një lëvizje e thjeshtë e këmbës nën prapakolp e hap dhe e mbyll derën e bagazhit pa përdorur duart.

Një tavan panoramik me hapje në një Volvo V60.
Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i hiqni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Një pamje nga afër e një ndenjëseje lëkure të zezë me ventilim dhe mesazh brenda një makine Volvo.
Mbërrini të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë napa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të mbërrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Bokset Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo V60.
Bowers & Wilkins

Të pozicionuar dhe të montuar me prezicion, shtimi i bokseve Bowers & Wilkins të nivelit të lartë në makinën tuaj Volvo krijon një eksperiencë mbresëlënëse me audion pavarësisht se ku jeni ulur në makinë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet suportit të drejtimit nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën prapa me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Hiqni stresin në trafikun e rënduar

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet suportit të drejtimit nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën prapa me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Ndani informacione, shmangni rreziqet

Me përdorimin e motit në kohë reale, informacioneve për infrastrukturën dhe trafikun, siguria e lidhur bën të mundur komunikimin për kushtet e pafavorshme dhe rreziqet e tjera të mundshme mes makinës suaj dhe përdoruesve të tjerë të lidhur të rrugës dhe anasjelltas. Kjo mund t'ju ndihmojë të parashikoni rreziqet dhe ta përshtatni drejtimin e makinës ose itinerarin tuaj në mënyrën e duhur.

Qëndroni brebda korsisë së rrugës

Ne jemi njerëz – dhe prapa timonit, mund të ndodhin gabime të vogla gjykimi ose momente shpërqendrimi. Nëse dilni nga vija e jashtme e korsisë, makina juaj Volvo mund t'ju ndihmojë ta ktheni makinën përsëri në rrugë dhe, nëse është e nevojshme, të aktivizojë edhe frenat për të shmangur daljen e makinës nga rruga.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 duke ecur në një rrugë.

AWD e përparuar

Si në shi, ngricë apo dëborë, sistemi i përparuar me të gjitha rrotat aktive e stabilizon makinën pothuajse në të gjitha rrugët duke siguruar që fuqia të dërgohet aty ku është më e nevojshme.

Hibride e lehtë

Makinat tona mild hybrids kursejnë karburant duke rikuperuar energjinë e frenimit. Shijoni një lëvizje dinamike që në momentin e nisjes.

Drejto rrugën tënde

Shasia aktive me modalitetet Comfort, Eco dhe Dynamic përshtaten drejtimit tuaj. Zgjidh modalitetin që përshtatet nevojave tua - ose personalizo një sipas dëshirës tënde.

Sipas kushteve tuaja.

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 duke ecur në një rrugë.
AWD e përparuar

Si në shi, ngricë apo dëborë, sistemi i përparuar me të gjitha rrotat aktive e stabilizon makinën pothuajse në të gjitha rrugët duke siguruar që fuqia të dërgohet aty ku është më e nevojshme.

Pjesa e jashtme e përparme e Volvo V60 në një ambient me ngjyra bezhë.
Hibride e lehtë

Makinat tona mild hybrids kursejnë karburant duke rikuperuar energjinë e frenimit. Shijoni një lëvizje dinamike që në momentin e nisjes.

Një pamje nga afër e ekranit qendror në një Volvo V60 që tregon modalitetit e drejtimit të makinës.
Drejto rrugën tënde

Shasia aktive me modalitetet Comfort, Eco dhe Dynamic përshtaten drejtimit tuaj. Zgjidh modalitetin që përshtatet nevojave tua - ose personalizo një sipas dëshirës tënde.

Një pamje nga afër e një ore inteligjente që shfaq kontrollin në distancë të ajrit të kondicionuar në parkim.
Krijoni hapësirën tuaj të përsosur

Ngroheni, ftoheni paraprakisht dhe shumë të tjera – me një komandë të thjeshtë, aplikacioni Volvo On Call ju lejon të krijoni hapësirën tuaj të përsosur nga distanca para se ta nisni makinën.

Hapësira e posaçme për mbajtjen e smartfonëve me karikimin me wireless të telefonit celular në një Volvo V60.
Karikimi i pajisjeve me Wireless

Harrojini kabllot e ngatërruara. Hapësira jonë e posaçme për mbajtjen e smartfonëve ofron karikimin e lehtë, pa rrëmujë dhe të shpejtë me wireless për pajisjet tuaja të përputhshme ndërkohë që drejtoni makinën.

Pjesa e brendshme e një makine Volvo V60 që tregon integrimin e smartfonit në një ekran qendror.
Integrimi i smartphonit

Integroni ndërfaqen dhe funksionet e njohura të smartfonit tuaj me ekranin qendror të makinës suaj Volvo. Bëni telefonata, shkruani mesazhe, shijoni muzikën dhe bëni zgjedhjet tuaja duke përdorur ekranin me prekje, komandat e timonit ose kontrollin zanor.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.