Skip to content

Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Një Volvo V60 Cross Country ngjyrë bezhë me një valixhe bagazhi e parkuar mbi shkallë.

Aventurë Për jetën.

Aventurieri dinamik që respekton botën që eksploron. Dhe pasagjerët e saj.

AWD

Sistemi i drejtimit

203mm

Distanca nga toka

529litra

ngarkesë

360°

Kamera

Një Volvo V60 Cross Country ngjyrë bezhë me tavan panoramik.
Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Cross Country.
Ski mbi një Volvo V60 Cross Country.
Një Volvo V60 Cross Country ngjyrë bezhë me tavan panoramik.
Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Cross Country.
Ski mbi një Volvo V60 Cross Country.
Një person duke ecur nga makina e tij Volvo V60 Cross Country ndërkohë që jashtë është me re.
Një V60 Cross Country me një kajak mbi tavan e parkuar në një plazh.
Dy persona duke ecur në një skelë ndërkohë që një V60 Cross Country kalon në shi.

Zgjeroni horizontet tuaja. Teknologjia e përparuar në V60 Cross Country ju ndihmon të shkoni më tej dhe të eksploroni rrugë të reja.

Një Volvo V60 Cross Country duke zbritur në një rrugë malore.

Zgjeroni horizontet tuaja.

Një Volvo V60 Cross Country duke zbritur në një rrugë malore.
Zotëro çdo rrugë

Kudo ku ju drejton aventura, teknologjia e ndihmës së drejtimit dhe sistemi i përparuar me të gjitha rrotat aktive krijon një eksperiencë të përgjegjshme në drejtim në shumicën e kushteve të rrugës.

Në ekranin qendror shfaqn modalitetet e ndryshme të drejtimit në një Volvo Cross Country.
Fuqi e kontrolluar

Me modalitetin e sistemit të jashtë rrugës, kontrollin e zbritjes në kodra, rrotat e mëdha dhe distancën e konsiderueshme nga toka, jeni gati të shkoni kudo.

Një Volvo V60 Cross Country duke ecur mes dy mureve prej guri drejt ujit.
Shfrytëzoni energjinë e rikuperuar

Mild Hybrids tona kursejnë karburant dhe zvogëlojnë emetimet e marmitës duke rikuperuar energjinë e frenimit dhe duke e ruajtur atë në një bateri 48 V.

Brenda një makine Volvo, ekrani i përparmë që tregon shpejtësinë e lëvizjes dhe navigimin në xhamin e përparmë.
Qëndroni të fokusuar

Ekrani i përparmë ju lejon të shikoni shpejtësinë, të ndiqni navigimin kthesë pas kthese, t'u përgjigjeni telefonatave dhe më shumë. Të gjitha këto pa e humbur përqendrimin te rruga.

Një Volvo V60 Cross Country në një peizazh me borë, me një biçikletë malore mbi tavan.
Krijoni hapësirën tuaj të përsosur

Ngroheni, ftoheni paraprakisht dhe më shumë – me një komandë të thjeshtë, aplikacioni Volvo On Call ju lejon të krijoni hapësirën tuaj të përsosur nga distanca para se ta nisni makinën.

Hapësira e posaçme për mbajtjen e smartphone me karikimin me wireless në një Volvo V60 Cross Country.
Karikimi i pajisjeve me wireless

Harrojini kabllot e ngatërruara. Hapësira jonë e posaçme për mbajtjen e smartphone ofron karikimin e thjeshtë, pa rrëmujë dhe të shpejtë me wireless për pajisjet tuaja të përshtatshme ndërkohë që drejtoni makinën.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet mbështetjes së drejtimit të urgjencës nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën prapa me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Largoni stresin në trafikun e rënduar

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet mbështetjes së drejtimit të urgjencës nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën prapa me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Ndani informacionin, shmangni rreziqet

Me përdorimin e motit në kohë reale, informacioneve për infrastrukturën dhe trafikun, siguria e lidhur bën të mundur komunikimin për kushtet e pafavorshme dhe rreziqet e tjera të mundshme mes makinës suaj dhe përdoruesve të tjerë të lidhur të rrugës dhe anasjelltas. Kjo mund t'ju ndihmojë të parashikoni rreziqet dhe ta përshtatni drejtimin e makinës ose itinerarin tuaj në mënyrën e duhur.

Qëndroni të qartë në rrugë

Ne jemi njerëz – dhe prapa timonit, mund të ndodhin gabime të vogla gjykimi ose momente shpërqendrimi. Nëse dilni nga vija e jashtme e korsisë, makina juaj Volvo mund t'ju ndihmojë ta ktheni makinën përsëri në rrugë dhe, nëse është e nevojshme, të aktivizojë edhe frenat për të shmangur daljen e makinës nga rruga.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Projektoni jetën tuaj. Ruani kontrollin në çdo kilometër të udhëtimit tuaj, me komoditetin intuitiv dhe karakteristikat e lehtësisë.

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Cross Country.
Një grua duke qëndruar në plazh me makinën e saj V60 Cross Country me një derë të hapur.
Një Volvo V60 Cross Country e parkuar në një skelë me një barrierë.

Projektoni jetën tuaj.

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Cross Country.
Lër një përshtypje

I ashpër por përsëri elegant – ky është një dizajn skandinav i qëllimshëm që duket mahnitës si në mes të qytetit, ashtu edhe në një vend të humbur.

Një grua duke qëndruar në plazh me makinën e saj V60 Cross Country me një derë të hapur.
Kabina me hapësirë

Nuk ke nevojë për tu larguar nga V60 Cross Country për të relaksuar dhe shtriqur këmbët. Me sedilje suportive dhe kabine spacioze. Hapësira është e juaja.

Një Volvo V60 Cross Country e parkuar në një skelë me një barrierë.
Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje dhe përkulje, mund t'i zhdukni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Një ndenjëse me lëkurë të zezë me ventilim dhe mesazh brenda një makine Volvo V60 Cross Country.
Shkoni të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë napa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të arrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo V60 Cross Country.
Bowers & Wilkins

Të pozicionuar dhe të montuar me prezicion, duke shtuar bokset Bowers & Wilkins të nivelit të lartë në makinën tuaj Volvo krijon një eksperiencë mbresëlënëse me audion pavarësisht se ku jeni ulur në makinë.

Një person me këpucë ngjyrë kafe lëviz këmbën nën prapakolp për të hapur derën e bagazhit pa përdorur duart.
Porta e bagazhit pa përdorur duart

I keni të dyja duart të zenë? Kur e keni çelësin afër, një lëvizje e thjeshtë e këmbës nën prapakolp e hap dhe e mbyll portën e gabazhit pa përdorur duart.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.