Volvo me portobagazh

Një ikonë e gjithanshme e Volvo-s e rimodeluar për stilin e jetës dhe sigurinë e familjes.

Makinat tona me portobagazh janë projektuar për jetën e familjes moderne, duke ju siguruar siguri, komoditet dhe larmi.

Njihuni me familjen e makinave me portobagazh të Volvo

Krahasoni makinat me portobagazh të Volvo

Ndenjëset
Kapaciteti i bagazhit
Efikasiteti/gama*

V60 Recharge

plug-in hybrid

Mesatare, 5 ndenjëse

1138 x 731 x 1033

59 km (autonomi elektrike);1,5-2,3 litra/100 km

V90 Cross Country

Me hapësirë, 5 ndenjëse

1100 x 759 x 1153

8,1-9,0 litra/100 km

V60

Mesatare, 5 ndenjëse

1138 x 731 x 1033

7,2-8,2 litra/100 km

V60 Cross Country

Mesatare, 5 ndenjëse

1038 x 731 x 1033

7,3-8,0 litra/100 km

*Statistikat për makinat plug-in hybrid shfaqin autonominë "deri në". Vlerat e specifikuara të konsumit të karburantit janë përcaktuar në përputhje me Procedurën ndërkombëtare të harmonizuar për testimin e makinave të vogla (WLTP) të prezantuar së fundi.

Sa e zgjuar është kjo makinë me portobagazh?

Asistenca e shoferit me përshtatjen e shpejtësisë në kthesa e rregullon automatikisht shpejtësinë tuaj sipas harkimit të rrugës, duke siguruar një komoditet më të madh dhe një udhëtim më të qetë.

Kërkoni parkimin me pamje?

Katër kamera me definicion të lartë ju sigurojnë pamjen e parkimit nga sipër në 360°, kështu që mund ta parkoni me lehtësi makinën tuaj me portobagazh – pavarësisht nga objektet e tjera apo sa e ngushtë është hapësira.

Pse vetëm qielli të jetë limit?

Një tavan panoramik me hapje ju lejon të shijoni menjëherë ajrin e freskët dhe ambientin jashtë. Hapeni dhe lëreni diellin të hyjë me prekjen e një butoni.

Një siguri më e madhe do të thotë më shumë mundësi

Makinat tona me portobagazh Volvo janë plot karakteristika strukturore dhe sisteme automatike që ndihmojnë për sigurinë tuaj. Nga rrugët e qytetit e deri në rrugët e errëta të fshatit, ne i ofrojmë të gjitha.

Eksploroni një makinë me portobagazh Volvo

Sistemi i integruar i lidhjes brenda një makine Volvo tregon hartën e qendrës së Gotenborgut

Lidhni botën tuaj

Sistemi ynë informues ofron lidhje të vazhdueshme, duke ju lejuar të lidhni smartphonin tuaj dhe të merrni informacione për trafikun në kohë reale në shërbimin e përparuar të navigimit me kontroll zanor.

Hapësira e bagazhit të një makine Volvo me portobagazh me një mbështetëse krahu kafe elegante

V do të thotë Versatility

Makinat tona me portobagazh janë të projektuara për realitetet e larmishme dhe nevojat e jetës së familjes moderne, me të gjithë hapësirën, larminë dhe prakticitetin e përditshmërisë që ju kërkoni.

Brenda në një Volvo me portobagazh, 5 ndenjëse me pjesën e brendshme në ngjyrë midnight zink me lesh të përpunuar

Hapësirë për stilin e jetës dhe familjen

Kabinat tona janë si një dhomë ndenjjeje skandinave. Komoditeti, materialet natyrore dhe përdorimi inteligjent i hapësirës krijojnë një ambient të ngrohtë dhe mikpritës.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha modelet, stilet dhe opsionet e motorit.