Volvo Cars app. Shkyçni çdo gjë që makina juaj ka për të ofruar.

Volvo Cars app dhe pamje nga sipër e një makine EX90

Drejtoni një Volvo EX30?

Skanoni për të shkarkuar Volvo Cars app

ose instalojeni

Logoja e App Store.
Logoja e Google Play.
Shkarkoni logon e aplikacionit.
Ilustrim i një makine duke përditësuar softuerin nëpërmjet resë kompjuterike.

Përditësoni softuerin kur të dëshironi

Planifikoni përditësime të softuerit, kur të jetë e përshtatshme. Është i shpejtë dhe i thjeshtë me përditësime me valë.

Mëso më shumë

Komanda të thjeshta për drejtim të makinës me më pak shqetësime.

Statistika të shpejta

Gjeni qetësinë mendore në një vend.

 

Google Maps

Gjeni rrugën tuaj në një mënyrë të njohur.

Google Maps. Caktoni një destinacion përpara se të niseni.

Kërkim i thjeshtë

Përdorni Google Maps-in e integruar në vend të ekranit qendror. Është një mënyrë e njohur për të gjetur shpejt dhe thjeshtë një vend specifik, restorante, stacione karikimi dhe më shumë, vetëm me një prekje.

Integrim pa probleme

E dini se ku po shkoni? Dërgojini makinës destinacionin tuaj të zgjedhur për navigim rrugë-pas-rruge nëpërmjet ekranit qendror.

Kyçje dhe shkyçje në distancë

Kontrolloni dy herë pa u kthyer mbrapsht.

Kyçje dhe shkyçje në distancë. Një rregullim i shpejtë kur harroni.

Kontrolli nga distanca

Kyçni dhe shkyçni nga distanca makinën tuaj Volvo me një prekje të vetme. Mos u shqetësoni më për çelësa të harruar apo humbje kohe kur lini çelësat në shtëpi.

Përkujtuesit e sigurisë

Harroni të kyçni makinën? Do të merrni një përkujtues kur makina nuk është kyçur pas parkimit.

Alarmi për dritare të hapur

Shikoni nëse keni marrë një alarm, nëse një dritare është e hapur kur kyçni makinën.

Gjetësi i makinës

Kërkoni ndihmë për të gjetur makinën kur nuk mundeni.

Gjetësi i makinës. Kurseni kohë dhe hapa.

Përcakto vendndodhjen

Shihni në Google Maps se ku e parkuat makinën për herë të fundit.

Gjejeni menjëherë

Parkimet e populluara mund ta vështirësojnë gjetjen e vendndodhjes së makinës suaj natën. Ndizni fenerët për ta gjetur sërish.

Bjerini borisë për t'u kthyer

Nuk ju kujtohet mirë se ku keni parkuar? Bjerini borisë së makinës për të gjetur rrugën drejt makinës.

Hyrja në makinë

Personalizoni makinën tuaj para se ajo të arrijë.

Hyrja në makinë. Përgatituni të ecni.

Përcaktoni preferencat tuaja

Aktivizoni lidhjen e internetit të makinës suaj, rregulloni cilësimet e privatësisë dhe konfiguroni aplikacionet dhe shërbimet e Google nëpërmjet llogarisë suaj të Google, përpara se makina juaj të mbërrijë. Dhe të gjithën bëjeni nga rehatia e kolltukut tuaj.

Gjurmoni porosinë tuaj

Porosisni online një makinë Volvo të re dhe gjurmoni progresin e saj, që nga radha e prodhimit e deri në derën e shtëpisë suaj. Do të merrni informacion të vlefshëm teksa prisni, në mënyrë që të ndiheni gati të shfrytëzoni sa më shumë nga makina juaj që nga dita e parë.

Më shumë komoditet me prekjen e një butoni.

Komandat e klimës së makinës

Krijoni kushte ideale të kabinës me një klikim.

Komandat e klimës së makinës. Komoditet në çdo mot

Caktoni temperaturën

Para se të hyni në makinë, ngrohni kabinën kur është ftohtë dhe ftoheni kur temperatura rritet.

Ngrohni ndenjësen paraprakisht

Ngrohni ndenjëset e përparme dhe timonin e makinës suaj për një mirëpritje të ngrohtë.

Planifikoni më përpara

Do të niseni së shpejti? Caktoni kohën e nisjes dhe kabina do të arrijë temperaturën e duhur kur të niseni.

Rutinat e programit

Planifikoni paraprakisht rutinat tuaja ditore dhe javore të udhëtimit, për të nisur çdo udhëtim në mënyrë komode, çdoherë.

Pastrimi i ajrit

Bëjeni çdo nisje, një nisje të freskët.

Pastrimi i ajrit. Cilësi më e mirë e ajrit para se të niseni.

Kontrolluesi i cilësisë së ajrit nga distanca

Kontrolloni cilësinë e ajrit në kabinën e makinës suaj para se të futeni brenda.

Pastrim i shpejtë i ajrit

Kryeni një cikël të pastrimit të ajrit prej pesë minutash, për të ajrosur kabinën dhe për të zëvendësuar ajrin e ndenjur me ajër të pastër.

Teknologjia CleanZone

Pastrimi i ajrit para nisjes mundësohet nga teknologjia jonë e avancuar CleanZone. Në rrugë, CleanZone e mban cilësinë e ajrit të lartë duke ulur nivelet e pluhurit, polenit, grimcave dhe erërave kimike. Madje, edhe mund të mbyllë hyrjet e ajrit në kabinë, kur diktohen substanca të dëmshme.

Gjetësi i makinës dhe alarmi nga distanca

Qëndroni afër, edhe kur jeni larg.

Gjetësi i makinës dhe alarmi nga distanca. Në dijeni nga kudo.

Harta e vendndodhjes

Shikoni adresën e vendndodhjes aktuale të makinës suaj në ekranin kryesor dhe caktoni në një hartë se ku ishte parkuar për herë të fundit.

Njoftimet e alarmit

Jini në dijeni kur alarmi i makinës suaj aktivizohet në çdo distancë.

Karikim më i mirë për drejtim elektrik më të qetë.

Gjetësi i stacionit të karikimit

Transformoni furnizimet tuaja.

Gjetësi i stacionit të karikimit. Drejtim i makinës elektrike pa zhurmë.

Zgjidhni një stacion karikimi

Shikoni stacione karikimi brenda rrezes suaj dhe zgjidhni një stacion nga lista.

Filtroni që të gjeni opsionin më të mirë

Përdorni filtrat për të gjetur karikuesit më të shpejtë nëse ju duhet një karikim i shpejtë. Filtrojini sipas disponueshmërisë në kohë reale dhe për stacione të rrjetit të partnerëve, ku drejtuesit e Volvo-s mund të përfitojnë tarifa me ulje.

Paguani pa u shqetësuar

Ruani mënyrat tuaja të preferuara të pagesës për të paguar shpejt në stacionet e karikimit që zgjidhni. Gjithashtu, aplikacioni do të ruajë faturat, në mënyrë që të kontrolloni shpenzimet tuaja të karikimit.

Planifikoni më përpara

Para se të niseni, kërkoni për karikues pranë destinacionit tuaj. Mund të ndihmojë që karikimi të përshtatet pa probleme në jetën tuaj.

Statusi dhe diapazoni i baterisë

Të dini sa larg mund të shkoni.

Statusi dhe diapazoni i baterisë. Sepse drejtimi i makinës duhet të jetë i thjeshtë.

Niveli i karikimit

Shihni shpejt nivelin e karikimit të baterisë së makinës suaj dhe afërsisht sa kilometra elektrikë në jetën reale mund të kryeni.

Gama në botën reale

Gama e parashikuar është e përllogaritur në bazë të sjelljes suaj së fundit të drejtimit, jo në të dhënat e përgjithshme të testit.

Niveli i karburantit dhe kilometrazhi

Drejtuesit e makinave hibride me karikim mund të shohin sa larg mund të shkojnë me motorin elektrik dhe kilometrazhin e përafërt me motorin me benzinë.

Funksioni i planifikimit të karikimit në Volvo Cars app

Planifikimet e karikimit

Caktoni rutina që ju ndihmojnë të kurseni.

Planifikimet e karikimit. Kurseni kohë dhe para me disa prekje.

Planifikoni karikim jashtë pikut

Bëni çdo karikim me kosto më efektive, duke e karikuar kur tarifat e elektricitetit janë më të ulëta. Zakonisht, këto tarifa jashtë pikut janë të disponueshme gjatë natës, ndaj planifikoni karikim në shtëpi për të kursyer.

Ruani vendndodhjet e karikimit

Ruani disa vendndodhje karikimi dhe bëni planifikime karikimi për secilën prej tyre. Pavarësisht nëse jeni në shtëpi apo në punë, planifikimet ju mundësojnë të vazhdoni jetën të sigurt se makina juaj do të jetë gati për t'u nisur, kudo që jeni.

Merrni përkujtues të karikimit

Kurrë mos humbisni një mundësi për të karikuar. Merrni përkujtues automatikë të karikimit, kur parkoni në vendndodhjet e ruajtura të karikimit.

Nisni karikimin me një prekje

Ndryshime planesh? Me një buton, mund të anashkaloni planin tuaj ditor për të karikuar në momentin që futni makinën tuaj në prizë. Por kjo nuk do ta fshijë programin tuaj. Ai do të rifillojë automatikisht ditën tjetër.

Statusi i karikimit

Futeni në prizë dhe harrojeni.

Statusi i karikimit. Jini 100% të sigurt që makina juaj do të jetë 100% gati.

Konfirmimi i karikimit

Me një shikim të shpejtë, mund të siguroheni se makina juaj është futur në prizë dhe po karikohet. Largohuni duke e ditur se makina do të jetë gati kur të ktheheni.

Monitoroni ecurinë

Shfrytëzoni kohën tuaj sa më shumë duke kontrolluar shpejt ecurinë dhe sa kohë duhet para se bateria të arrijë nivelin e zgjedhur të karikimit.

Mbështetje e shpejtë kur ju nevojitet.

Ikona e kontrolleve të mirëmbajtjes në Volvo Cars app

Kontrolle dhe lajmërime për mirëmbajtjen

Qëndroni në krye të mirëmbajtjes pa përpjekje.

Kontrolle dhe lajmërime për mirëmbajtjen. Kujdes i makinës pa stres.

Kontrollet e statusit

Kontrolloni me lehtësi nëse presioni i gomave, fenerët dhe lëngjet janë në gjendje të mirë.

Përkujtues të shërbimit

Rezervoni shërbimin tuaj vjetor në kohën e duhur kur t'ju dërgojmë një përkujtues.

Ikona e rezervimit të shërbimit në Volvo Cars app

Rezervime të shërbimit

Bjerini shkurt për te shërbimi juaj vjetor.

Rezervime të shërbimit. Një rrugë e shpejtë drejt kujdesit rutinë.

Listë e garazheve lokale

Zgjidhni nga një listë e serviseve lokale dhe shikoni datat dhe oraret e lira për shërbimin që kërkoni.

Përkujtues të dobishëm

Planifikoni përkujtues dhe evente në kalendar për t'i bërë rezervimet tuaja të shërbimit më të menaxhueshme.

Ikona e asistentit rrugor në Volvo Cars app

Asistenca në rrugë

Merrni ndihmë 24/7 me një prekje.

Asistenca në rrugë. Ndihmë pa shqetësime.

Ndihmë me prekjen e një butoni

Telefononi asistencën në rrugë me prekjen e një butoni të vetëm. Automatikisht do të lidheni me një operator lokal i cili mund t'ju ndihmojë.

Shihni detajet tuaja

Gjeni numrin e regjistrimit dhe numrin e identifikimit të automjetit mbi butonin e telefonatës, për një kërkesë për ndihmë më të saktë.

Ikona e mbështetjes për klientin në Volvo Cars app

Mbështetja për klientin

Kontaktoni drejtpërdrejt mbështetjen për klientin.

Mbështetja për klientin. Shkurtore për t'ju ndihmuar.

Kontaktet e mbështetjes për klientin

Na telefononi, na dërgoni email ose na shkruani mesazh direkt nga aplikacioni. Për ta bërë më të thjeshtë, kemi vendosur të gjitha kontaktet e mbështetjes për klientin në një vend.

Ikona e manualeve të mbështetjes në Volvo Cars app

Manuale të mbështetjes ku mund të kërkoni

Gjeni përgjigje me lehtësi.

Manuale të mbështetjes ku mund të kërkoni. Pyesni, merrni përgjigje.

Manuale makine ku mund të kërkoni

Manuali i makinës suaj është i disponueshëm direkt në hartë. Përdorni fushën e kërkimit për të gjetur informacionin specifik që kërkoni.

Ikona e njoftimeve të personalizuara në Volvo Cars app

Njoftime të personalizuara

Mesazhe të vogla që bëjnë një diferencë të madhe.

Njoftime të personalizuara. Bëni më pak. Përfitoni më shumë.

Përditësime të karikimit

Mesazhe dhe përditësime të shpejta konfirmimi mbi ecurinë dhe përfundimin e karikimit nënkuptojnë se mund ta futni në prizë dhe të largoheni.

Veçori të reja

Kërkoni për lajme rreth veçorive të bazuara në softuer, aksesorë dhe produkte të reja, që mund të përmirësojnë përvojën tuaj të pronësisë.

Një dorë ndihmëse

Ne do t'ju dërgojmë nxitje të dobishme. Mund të jetë një përkujtues për të kyçur makinën ose një kërkesë për ta karikuar. Do të dëgjoni nga ne kur data e shërbimit vjetor po afron dhe për t'ju kujtuar për rezervime të shërbimit. Mbështetuni te ne.

EX30 Volvo Cars app dhe pamja e përparme e një Volvo EX30

Aplikacioni Volvo EX30 për drejtuesit e EX30

Vendosni potencialin e madh të SUV tona të vogla në pëllëmbë të dorës suaj.

Mëso më shumë

Si mund t'ju ndihmojmë?

Na kontaktoni për pyetje rreth Volvo Cars app.

Mësoni më shumë rreth Volvo Cars app

Çfarë është aplikacioni Volvo Cars?

Volvo Cars app është një aplikacion pa pagesë që ndihmon drejtuesit e makinës Volvo të përfitojnë më shumë nga përvoja e tyre. Përmbajtja dhe veçoritë janë të personalizuara për makinën tuaj dhe janë shërbime të bazuara në softuer.

Çfarë përfshihet në aplikacionin Volvo Cars?

Volvo Cars app ofron veçori praktike dhe intuitive, që ju ndihmojnë të përfitoni më shumë nga përvoja juaj me Volvo.Ju pajis me komanda nga distanca për të siguruar makinën tuaj dhe për të rregulluar paraprakisht kushtet e klimës së kabinës. Ka veçori për t'ju ndihmuar ta bëni karikimin e makinës suaj Volvo, plotësisht elektrike ose hibride me karikim, me kosto më efektive. Dhe i kemi mundësuar që të kërkoni te manualet e makinës, në mënyrë që të merrni përgjigje shpejt. Mund të kontaktoni për mbështetje direkt nga aplikacioni, gjithashtu.

Veçoritë, funksioni dhe përmbajtja e aplikacionit varet nga modeli i makinës suaj dhe nga shërbimet e disponueshme në zonë.

A mund ta kontrolloj makinën me aplikacionin Volvo Cars app?

Volvo Cars app ofron funksione të komandueshme nga distanca për t'ju ndihmuar ta mbani makinën tuaj të sigurt dhe të përmirësoni komoditetin tuaj. Për shembull, kyçni dhe shkyçni makinën tuaj nga distanca dhe ngrohni ose ftohni kabinën në temperaturën ideale para se të futeni në makinë. Nuk gjeni dot makinën tuaj në parkim? Ndizni fenerët ose bjerini borisë nga distanca për të gjetur rrugën drejt makinës.

A ka zëvendësuar Volvo Cars app aplikacionin Volvo On Call?

Po, aplikacioni Volvo On Call u ndryshua në Volvo Cars app. Aplikacioni përfiton nga zhvillimi dhe përmirësimi i vazhdueshëm.

A preket abonimi im i vjetër i Volvo Cars app nga ndryshimi i emrit të aplikacionit? (d.m.th. abonimi i Volvo On Call)

Jo, ai vazhdon si normalisht dhe nuk duhet të bëni asgjë. Vetëm emri ka ndryshuar.

A është aplikacioni Volvo Cars app falas dhe si ta marr atë?

Aplikacioni Volvo Cars app është pa pagesë. Shkarkojeni atë aty ku aplikacionet disponohen për smartfonin tuaj. Disa shërbime dixhitale kanë një kosto shtesë.

Ku mund ta gjej manualin për një model të caktuar në aplikacion?

Nën skedën e makinës do të drejtoheni te "hap manualin". Këtu mund të kërkoni për atë që dëshironi.

Kë të kontaktoj për mbështetje për aplikacionin?

Aplikacioni ka një skedë mbështetjeje të dedikuar, ku mund të merrni mbështetje në mënyra të ndryshme, direkt nga aplikacioni.

Çfarë është Volvo ID dhe si mund të krijoj një Volvo ID?

Volvo ID është llogaria juaj unike me Volvo Cars. Shërben si kredencialet tuaja për të aksesuar produkte dhe shërbime dhe na lejon t'ju identifikojmë si klient dhe si përdorues të aplikacionit. Mund të krijoni një Volvo ID në momentin që e instaloni aplikacionin dhe e hapni atë për herë të parë.

Kam harruar detajet e mia të identifikimit/kam probleme me identifikimin. Çfarë të bëj?

Keni harruar fjalëkalimin? Për të rivendosur fjalëkalimin, ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

Nëpërmjet faqes së internetit Volvo Cars:

1. Mund ta ndryshoni fjalëkalimin tuaj drejtpërdrejt në faqen e internetit të Volvo Cars 2. Mund të gjeni opsione për të menaxhuar Volvo ID tuaj në menynë lart djathtas 3. Plotësoni emrin e përdoruesit për Volvo ID tuaj (adresa e email-it/numri celular).

Do të merrni një mesazh me një lidhje të cilën mund ta përdorni për të vendosur një fjalëkalim të ri.

Në Volvo Cars app:

1. Hapni Volvo Cars app 2. Zgjidhni "Identifikohuni" 3. Shtypni "Keni harruar fjalëkalimin?" dhe ndiqni udhëzimet.

Për më shumë ndihmë për identifikimin, kontaktoni me shitësin tuaj lokal me pakicë të Volvo ose me shërbimin e klientit të Volvo Cars.

Veçoritë e Volvo Cars app mund të mos jenë të disponueshme për të gjitha modelet në të gjitha tregjet dhe mund të mos jenë të disponueshme deri në një datë të mëvonshme. Përshkrimi i teknologjisë më të fundit dhe aftësitë përfundimtare mund të variojnë.
Google Maps është një markë tregtare e Google LLC.