Не толку голема, голема работа

EX30

Сите модели

*Земете предвид дека ова е индикативна цена што може да биде предмет на промени пред испораката на автомобилот поради фактори што се надвор од наша контрола, како што се зголемени даноци, камати итн. Ќе бидете известени за какви било промени и можете да откажете во кое било време пред испораката.

Зошто Volvo?

Ви го олеснува животот

Нашата нова перспектива на превозот од точка А до точка Б. Добијте пристап до Volvo кога ќе го посакате, каков што ќе го посакате.

Нашата иднина е електрична

Сите наши автомобили се достапни со електричен погон. Ви помагаме да го намалите влијанието врз животната средина секојдневно.

Го заштитуваме тоа што е важно

Се гордееме со нашето наследство во полето на безбедноста. Ќе продолжиме со иновации за нови начини за заштита на тоа што е важно.

Дали сте подготвени да го електрифицирате вашето возење?

Еве што треба да знаете за самоуверено да влезете во електрификацијата и да го најдете вистинскиот Volvo електричен автомобил за вас.

Целосно електрични автомобили

Нашите целосно електрични автомобили нудат возење без емисии, без да се загрозат досегот и моќноста.

Целосно електричен Volvo XC40 Recharge во sage green застанат

Plug-in хибридни автомобили

Plug-in hybrid возилата спојуваат електричен мотор и мотор на внатрешно согорување за безгрижно возење.

Silver Dawn plug-in hybrid Volvo XC60 Recharge застанат

Електрично полнење

Полнењето на вашиот електричен автомобил дома и на пат може да биде лесно, брзо и економично.

Целосно електричен Volvo C40 Recharge во fjord blue застанат се полни

Најповолни цени на Volvo автомобилите

Во акциската понуда Ви нудиме нови Volvo автомобили по најповолни цени, а можете да ги возите уште полесно со поволно и флексибилно Volvo Car финансирање.