EX30

7 јуни 2023 година

Листајте за повеќе

EX30

Мал по големина – Голем за животот

Нашиот нов, целосно електричен SUV

Надреална слика од џиновска рака како посегнува од темно небо кон Volvo EX30 што лебди во воздух.

Датум на претставување

7 јуни 2023 година

Пријавете се за да ги примате најновите ажурирања за EX30 и другите поврзани вести за производите.

Нарачките ќе бидат можни на определени пазари од 7 јуни.