Акциска понуда

Moose 4000 discount

Зимата доаѓа наскоро, но сезонските попусти се веќе тука!

Однесете го новиот Volvo со дополнителен попуст до 4.000 евра на промотивните цени. Промоцијата важи само до продажба на залихите на возила, испорачливи во 2022 година или до откажување на промоцијата.

Cерија 60

веќе од 49.300 евра

Cерија 90

веќе од 50.900 евра

XC возила

веќе од 37.800 евра

4.000 евра дополнителен попуст за Volvo XC90. 2.500 евра дополнителен попуст за Volvo XC60. Дополнителен попуст од 1.000 евра за Volvo S60 и Volvo S90. Просечна потрошувачка на гориво: 5,149-9,844 л/100км. CO2 емисии: 134-223 г/км. Ниво на емисија: EURO 6d-ISC-FCM. NOX емисии: 0,0116-0,0426 г/км. Вредноста на специфичните емисии на цврсти честички за дизел мотори: 0,00009-0,00089 г/км, број на честички: 0+E11-2,57+E11. Вредностите за мерење на потрошувачката и емисиите одговараат на новиот стандард за мерење WLTP. Јаглерод диоксидот (CO2) е најважниот стакленички гас што предизвикува глобално затоплување. Емисиите на надворешни загадувачи на воздухот од сообраќајот значително придонесуваат за влошување на квалитетот на надворешниот воздух. Тие особено придонесуваат за прекумерно покачените концентрации на озон на ниво на земја, PM10 и PM2.5 и азотните оксиди. Препорачаните малопродажни цени се во евра и вклучуваат ДМВ, 18% ДДВ и еколошка такса. Одредени податоци може да содржат грешки, да бидат нецелосни или да се променети во текот на процесот на објавување. Не сме одговорни за печатните грешки. Сликите се симболични. Повеќе информации за понудата и условите на Volvo Car финансирање на volvocars.mk или кај овластениот продажен застапник на Volvo. ВЦАГ доо, Лескошкова 2, 1000 Љубљана.