За секоја ваша страна. Паметен. Разновиден. Експресивен. Запознајте го нашиот компактен SUV – за секоја ваша верзија.

Предната надворешност на Volvo XC40 mild hybrid.
Паметен склад во внатрешноста и решенија за дизајнот во XC40 SUV.
Панорамски кров на Volvo XC40 SUV.

Откријте ја внатрешната хармонија. Современиот дизајн и внимателно избраните материјали го карактеризираат секој детаљ на XC40.

Вие ни кажавте, ние испорачавме. Откријте ги паметните детали и технологијата што ви ги овозможува работите што ви се потребни во животот.

Вграден Google*
Прочистувач на воздухот
Премиум звук на Harmon Kardon
Камера во 360°
Предупредување за вкрстен сообраќај
Технологија за помош на возачот

*Вградениот Google е достапен за меките хибриди XC40 и за целосно електричниот XC40 Recharge.

Што би сакале да знаете за XC40 SUV?

Кои апликации и услуги на Google се вградени во XC40?

Во меките хибриди XC40 и целосно електричниот XC40 Recharge вградени се Google Maps, Google Assistant и Google Play.

Дали Volvo XC40 има Apple CarPlay?

Да, Apple CarPlay е стандарден на XC40.*

* Apple CarPlay може да се користи само во комбинација со iPhone 5 или поновa верзија. Apple CarPlay и iPhone се трговски марки на Apple Inc.

Дали дигиталните услуги се претплата?

Да, вклучен е пристап до услугите со времетраење од најмногу четири години. По тој период може да купите продолжување на претплатата ако сакате да продолжите да ги користите сите вклучени услуги.Напомена: Дигиталните услуги се достапни само за меките хибриди XC40 и целосно електричниот XC40 Recharge.

Кога започнува претплатата на дигиталните услуги и колку трае?

Претплатата трае до четири години. Ако автомобилот е нов, периодот започнува на датумот на испорака од страна на продавачот. Претплатата е поврзана со автомобилот, па во случај да се продаде, целото преостанато време од претплатата се префрла на следниот сопственик/корисник.Напомена: Дигиталните услуги се достапни само за меките хибриди XC40 и целосно електричниот XC40 Recharge.

Дали е вклучен целиот сообраќај на податоци за активирање на пакетот со дигитални услуги?

Не. Не. За да пристапите до овие услуги, ќе мора да се поврзете со сопствен уред преку Bluetooth и да го искористите својот личен тарифен пакет.

Напомена: Дигиталните услуги се достапни само за меките хибриди XC40 и целосно електричниот XC40 Recharge.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.