Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на XC40 SUV.

Близок кадар од шевовите на предното сопатничко седиште со мало шведско знаменце на Volvo XC40 mild hybrid.
Близок кадар од кристален менувач во високосјајна црна централна конзола на Volvo XC40 mild hybrid.
Близок кадар од шевовите на предното сопатничко седиште со мало шведско знаменце на Volvo XC40 mild hybrid.
Близок кадар од кристален менувач во високосјајна црна централна конзола на Volvo XC40 mild hybrid.
Екран за допир на централниот дисплеј во Volvo XC40 mild hybrid.
Дисплеј со дигитални информации за возачот зад воланот на Volvo XC40 mild hybrid.
Предните седишта на совозачот и возачот во кожа на Volvo XC40 mild hybrid.

Нагласувања на дизајнот

Удобна, квалитативна и сестрана внатрешност на Volvo XC40 SUV.

Откријте го вашиот втор дом

Со удобноста, квалитет на материјалите и сестраноста во фокусот, внатрешноста на XC40 SUV наскоро ви создава чувство на втор дом.

Паметни решенија за складирање во внатрешноста во Volvo XC40 SUV.

Паметно складирање во кабината

Внатре ќе ги откриете паметните решенија за складирање на шишиња за вода, спортски торби, телефони, лаптопи, па дури и закачалки за ќесите со купените намирници или нарачаната храна за носење.

Багажникот на Volvo XC40 mild hybrid SUV го оптимизира капацитетот за складирање.

Флексибилни решенија за товар

Конфигурирајте ја пространата задна преграда за товарење на теренецот XC40 според вашите потреби. Незабележливо преобразете го подот во товарна преграда или држач за торба за пазарење.

Панорамски кров на Volvo XC40 SUV.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.