Volvo Car Финансирање

Обликувано околу Вас

Изборот на автомобил оди заедно со изборот на адекватен начин на финансирање. Затоа, направивме сѐ за создадеме начин на финансирање кој ќе одговори на Вашите потреби. Се погриживме да имаме најдобра каматна стапка на пазарот во комбинација со најповолни услови за автомобилите од премиерната понуда.

Прилагодено за Вас

Кон Вашите желби се прилагодуваме со понуда за финансирање која е обликувана токму според Вас! Тоа значи дека со Вас го договараме целиот начин на финансирање, неговото времетраење, висината на месечната рата и учеството, а ние се погриживме да ја обезбедиме најниската каматна стапка на пазарот.

Удобно

Ако Вие се решите да купите нов Volvo автомобил, ние ќе се погрижиме целото искуство да биде максимално удобно. Целата процедура ќе ја завршиме во нашиот салон, каде ќе ги процесираме сите детали од продажбата, со што ќе Ви заштедиме време и пари.