Service offers - АКЦИСКА ПОНУДА

Редовни пакети за одржување за возила постари од 4 години

Ние сакаме вашето Volvo да работи одлично и да поминува многу километри од година во година. Со цел да ви овозможиме безгрижно возење исполнето со задоволство, во овластениот сервис нудиме 15% попуст на купувачите за возила на возраст од 4 до 8 години, додека на возилата на возраст од 8 и повеќе години нудиме 25% попуст на делови и редовна услуга за одржување. Volvo Service користи оригинални делови на Volvo, уникатни методи и нуди бесплатни ажурирања на софтверот што го прави вашиот Volvo уште подобар секој пат.