XC60

Дизајнирајте го вашиот XC60

Динамично, префинето и попаметно од кога било досега. Ова е скандинавскиот теренец со средна големина, за поврзано искуство на сите патишта.

Динамично, префинето и попаметно од кога било досега. Ова е скандинавскиот теренец со средна големина, за поврзано искуство на сите патишта.

XC60
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.