XC90

Дизајнирајте го вашиот XC90

Вистинско скандинавско луксузно теренско возило. За максимална елеганција и капацитет.

Вистинско скандинавско луксузно теренско возило. За максимална елеганција и капацитет.

Лизгајте до почеток
https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/256/exterior-v3/27/74000/RA0000/R10B/TC05/_/_/TJ01/TP02/_/_/GR01/T102/NP03/TM02/_/_/_/JB0A/T21B/LF01/_/VP09/UF03/FH02/_/_/_/TR02/_/default.jpg?market=mk&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Изберете ниво на опрема

https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/256/exterior-v3/27/74000/RA0000/R10B/TC05/_/_/TJ01/TP02/_/_/GR01/T102/NP03/TM02/_/_/_/JB0A/T21B/LF01/_/VP09/UF03/FH02/_/_/_/TR02/_/default.jpg?market=mk&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.