Простор за животот. Многу простор за нозете. Звук за потпевнување. И има вградено Google. Запознајте го нашиот plug-in hybrid седан V60 Recharge – подготвен за сѐ што носи животот.

Надворешниот преден дел на Volvo V60 Recharge plug-in hybrid.
Задни LED светла на Volvo V60 Recharge plug-in hybrid.

Редефинирајте го вашето искуство. Еден чекор сте поблиску до посовесно возење.

91

km

Досег на електричен погон

455

hp

Моќност

17

g/km

Емисии на CO2

0,8

l/100km

Потрошувачка на гориво

Без компромиси

Додајте електрична енергија во вашето секојдневно возење и уживајте во plug-in хибрид што размислува за иднината без компромитирање на искуството денес.

Полнете попаметно, полнете побрзо

Вашиот V60 Recharge ќе ја надополнува својата енергија побрзо за да се полни од 0 до 100 проценти за три часа со нашиот нов 2-фазен вграден полнач од 6,4 kW, давајќи ви повеќе чисто електрично време за возење што поминува повеќе милји што се земени предвид.*

Агилност во движењето

Нудејќи возење со еден педал и погон на сите тркала, V60 Recharge работи со агилност, додека обезбедува опуштена контрола и мазно, моќно возење.

Досегот, емисиите на CO2 и потрошувачката на гориво се засноваат на податоците на WLTP добиени според конкретни услови за тестирање за V60 Recharge T8 AWD plug-in hybrid. Реалните досег при возењето, испуштања на CO2 и потрошувачка на гориво постигнати во реални услови се разликуваат во зависност од однесувањето при возењето и други надворешни фактори. Бројките се прелиминарни, конечниот сертификат за возилото е на чекање. Отворете ја целата Спецификации за да ги прегледате другите опции за напојување. * За да ги искористите пократките времиња на полнење што нашиот нов вграден полнач може да ги обезбеди, треба да полните со 3-фазен полнач. Времето на полнење е прелиминарно и е изведено од проценки и пресметки што ги има извршено Volvo Cars и овие исходи не се гарантирани. Земете предвид и дека времињата на полнење може да варираат и зависат од фактори како што се надворешната температура, тековната температура на батеријата, опремата за полнење, состојбата на батеријата и состојбата на автомобилот. Сертификатот за возилото сѐ уште не е издаден.

Деталите се битни. Изработката, иновациите и квалитетните материјали создаваат супериорно искуство околу дизајнот на внатрешноста.

Направено за вас. Технологијата во вашиот V60 Recharge, што ви носи многу можности, ја одразува вашата желба за подинамично искуство.

Вграден Google
Прочистувач на воздухот
Аудио систем Bowers & Wilkins
Предупредување за вкрстен сообраќај
Технологија за асистенција околу безбедноста
Екран над инструмент таблата

Дали сте подготвени да се префрлите?

Дознајте повеќе за возењето Volvo plug-in хибриден автомобил.

Полнење на вашиот Volvo

Колку долго се полни plug-in хибриден автомобил?

Plug-in хибридни автомобили

Ве интересира да дознаете повеќе за plug-in хибридните автомобили и нашата понуда?

Volvo Recharge

Дали сакате да дознаете повеќе за нашата линија на чисто електрични и plug-in хибридни автомобили?

Што сакате да знаете за V60 Recharge plug-in хибридот?

V60 Recharge има вградени „Карти на Google“, Google Assistant и Google Play.

Да, Apple CarPlay е стандарден на V60 Recharge.*

* Apple CarPlay може да се користи само во комбинација со iPhone 5 или понова верзија. Apple CarPlay и iPhone се трговски марки на Apple Inc.

Да, вклучен е пристап до услугите со времетраење од најмногу четири години. По тој период може да купите продолжување на претплатата ако сакате да продолжите да ги користите сите вклучени услуги.

Претплатата трае до четири години. Ако автомобилот е нов, овој период започнува на датумот на испорака од страна на продавачот. Претплатата е поврзана со автомобилот, па во случај да се продаде, целото преостанато време од претплатата се префрла на следниот сопственик/корисник.

Не. За да пристапите до овие услуги, ќе мора да се поврзете со сопствен уред преку Bluetooth и да го искористите својот личен тарифен пакет.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.