Seria 90

XC90 nga 61.836 EUR

Blerja me koston më efektive në tregun e automjeteve premium

V90 Cross Country nga 54.610 EUR

Projektuar për të eksploruar jetën

S90 nga 39.364 EUR

Sedani super luksoz

Disclaimer: Konsumi mesatar i karburantit: 5,54 – 9,80 l/100 km. Emetimet e CO₂: 145 - 202 g/km. Shkalla e emetimit: EURO 6d-ISC-FCM. Emetimet e NOx: 0,0195 – 0,0426 g/km. Vlera e emetimit të grimcave për motorët me naftë: 0,00009 – 0,00069 g/km, numri i grimcave: 0,01E+11 – 2,79E+11. Dioksidi i karbonit (CO₂) është gazi më i rëndësishëm serrë që shkakton ngrohjen globale. Emetimet e substancave të dëmshme në trafik mund të kontribuojnë ndjeshëm në përkeqësimin e cilësisë së ajrit. Substancat e dëmshme kontribuojnë në nivele veçanërisht të tepërta të ozonit në nivel tokësor, PM10 dhe PM2.5 dhe oksideve të azotit. Viti i modelit është 2023. Oferta vlen për një numër të kufizuar automjetesh. Shënim: Ekziston mundësia e informacionit të pasaktë në këtë listë çmimesh për shkak të një gabimi ose ndryshimi në specifikimin e produktit që mund të ketë ndodhur që nga prodhimi ose publikimi. Kontaktoni shitësin tuaj të Volvo për informacionin më të fundit përpara se të porosisni. Prodhuesi rezervon të drejtën të ndryshojë çmimet, materialet, specifikimet dhe modelet në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak. Imazhet janë simbolike. Më shumë informacion në volvocars.al ose nga një partner i autorizuar i Volvo.