Skip to content

Volvo XC60

Volvo XC60

Volvo XC60

Një Volvo XC60 ngjyrë argjendi duke qëndruar përpara një muri guri.

XC60 më inteligjente.

Është SUV-i dinamik mesatar — dhe me detajet e freskuara të dizajnit dhe me Google të integruar, është më inteligjente se kurdoherë më parë.

SUV

Kapaciteti

360°

Kamera

95%

Pastrimi i ajrit të kabinës

Google

I integruar

Një grua duke shikuar një Volvo XC60.
Pamja nga afër e pjesës së brendshme e ndenjëseve me përzierje leshi pa lëkurë në një XC60.
Një nga dritat e pasme të jashtme të një makine Volvo XC60.
Një grua duke shikuar një Volvo XC60.
Pamja nga afër e pjesës së brendshme e ndenjëseve me përzierje leshi pa lëkurë në një XC60.
Një nga dritat e pasme të jashtme të një makine Volvo XC60.
Brenda një makine Volvo, një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors.
Një derë bagazhi e hapur dhe një mbajtëse biçikletash e lidhur me një shufër tërheqëse të palosur në pjesën e pasme të një makine XC60.
Një Volvo XC60 ngjyrë argjendi me një tavan panoramik pranë një muri me gurë.

Navigimi më i mirë në këtë kategori

Me Google Maps plotësisht të integruar në makinë dhe kontrollin zanor pa duar të Google Assistant, informacionet e trafikut në kohë reale dhe ndryshimi automatik i itinerarit ju lejojnë të arrini me më shumë lehtësi në destinacionin tuaj.

Lehtësia në makinë

Me Asistentin e Google në makinën tuaj Volvo, mund të merrni udhëzime, të shijoni argëtimin, të qëndroni në kontakt me miqtë, familjen dhe kolegët tuaj si dhe ta përshtatni në detaje ambientin e kabinës suaj – të gjitha këto pa i hequr duart nga timoni. Thjesht thoni “Ok Google” për të filluar.

Bëni më shumë në rrugë

Me Google, mund t'i lidhni aplikacionet dhe pajisjet tuaja të preferuara për t'i realizuar në vazhdimësi gjërat gjatë të gjithë ditës. Lidhuni dhe kontrolloni me lehtësi pajisjet inteligjente të përputhshme të shtëpisë kur jeni në makinë për lehtësi përdorimi dhe qetësi të plotë.

Zhytuni në eksperiencën më të mirë të audios dhe multimedias.

Flisni me Google në makinën tuaj XC60 SUV për kontrollin pa i përdorur duart. Nëpërmjet një ndërfaqeje të njohur, ju mund të shikoni argëtimin dhe të qëndroni në kontakt me miqtë, familjen dhe kolegët tuaj – thjesht me anë të zërit tuaj. Me aksesin tek aplikacionet në Google Play dhe një sistem opsional audio Bowers & Wilkins të cilësisë së lartë, ju, makina juaj dhe jeta juaj nuk kanë qenë asnjëherë kaq pranë.

Google Assistant

Ndihma pa përdorimin e duarve në makinë.

Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo XC60.
Bowers & Wilkins

Shijoni një performancë të nivelit të lartë të audios.

Google Play

Qëndroni të lidhur me jetën tuaj dixhitale.

E juaja në mënyrë intuitive. Teknologjia e përparuar ndihmon për të siguruar lidhjen mes makinës dhe një komoditeti dhe lëvizjeje të personalizuar.

Volvo XC60 me teknologjinë e përparuar në ndihmë të shoferit.
Pastruesi i përparuar i ajrit në makinën Volvo XC60 ju ndihmon ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi më të mirë dhe më të shëndetshme të ajrit.
Pamja e pasme e një Volvo XC60 ngjyrë argjendi.
Volvo XC60 me teknologjinë e përparuar në ndihmë të shoferit.

Një dorë ndihmëse

Teknologjia jonë e përparuar në ndihmë të shoferit mund të ndihmojë për ta mbajtur makinën në qendër të korsisë, t'ju informojë kur është koha për të vazhduar, si edhe për ta ndaluar plotësisht automjetin në rast se shoferi nuk reagon.

Pastruesi i përparuar i ajrit në makinën Volvo XC60 ju ndihmon ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi më të mirë dhe më të shëndetshme të ajrit.

Ajër më i pastër i kabinës

Pastruesi i përparuar i ajrit në sistemin tonë të nivelit botëror për cilësinë e ajrit parandalon hyrjen në kabinë të deri në 95 për qind të pjesëzave të rrezikshme PM 2,5. Kjo mund t'ju ndihmojë ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi ajri më të mirë dhe më të shëndetshme, pavarësisht nga kushtet e jashtme.

Pamja e pasme e një Volvo XC60 ngjyrë argjendi.

Sinkronizoni udhëtimin tuaj

Shasia aktive me amortizimin me ajër me përshtatje automatike për të gjitha rrotat e bën makinën tuaj XC60 SUV edhe më dinamike dhe të rafinuar. Pesë parametrat e ndryshëm – Komoditet, Ekonomik, Dinamik, Off road dhe Individual – ju lejojnë ta përshtatni shasinë me stilin tuaj të preferuar të drejtimit të makinës.

E juaja në mënyrë intuitive.

Volvo XC60 me teknologjinë e përparuar në ndihmë të shoferit.
Një dorë ndihmëse

Teknologjia jonë e përparuar në ndihmë të shoferit mund të ndihmojë për ta mbajtur makinën në qendër të korsisë, t'ju informojë kur është koha për të vazhduar, si edhe për ta ndaluar plotësisht automjetin në rast se shoferi nuk reagon.

Pastruesi i përparuar i ajrit në makinën Volvo XC60 ju ndihmon ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi më të mirë dhe më të shëndetshme të ajrit.
Ajër më i pastër i kabinës

Pastruesi i përparuar i ajrit në sistemin tonë të nivelit botëror për cilësinë e ajrit parandalon hyrjen në kabinë të deri në 95 për qind të pjesëzave të rrezikshme PM 2,5. Kjo mund t'ju ndihmojë ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi ajri më të mirë dhe më të shëndetshme, pavarësisht nga kushtet e jashtme.

Pamja e pasme e një Volvo XC60 ngjyrë argjendi.
Sinkronizoni udhëtimin tuaj

Shasia aktive me amortizimin me ajër me përshtatje automatike për të gjitha rrotat e bën makinën tuaj XC60 SUV edhe më dinamike dhe të rafinuar. Pesë parametrat e ndryshëm – Komoditet, Ekonomik, Dinamik, Off road dhe Individual – ju lejojnë ta përshtatni shasinë me stilin tuaj të preferuar të drejtimit të makinës.

Brenda një makine Volvo, ekrani i përparmë që tregon shpejtësinë e lëvizjes dhe navigimin në xhamin e përparmë.
Ruani përqendrimin

Ekrani i përparmë ju lejon të shikoni shpejtësinë, të ndiqni navigimin kthesë pas kthese, t'u përgjigjeni telefonatave dhe më shumë. Të gjitha këto pa e humbur përqendrimin te rruga.

Tavani panoramik i jashtëm i një makine Volvo XC60.
Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i hiqni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Hapësira e posaçme për mbajtjen e smartfonëve me karikimin e shpejtë me wireless për pajisjet e përputhshme në një Volvo XC60.
Karikimi i pajisjeve me wireless

Zgjidhni paketën tonë të Shërbimeve dixhitale dhe provoni karikimin e lehtë, pa rrëmujë dhe të shpejtë me wireless për pajisjet tuaja të përputhshme në hapësirën e posaçme për mbajtjen e smartfonëve.

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo XC60 mild hybrid.

Shfrytëzoni energjinë e rikuperuar.

Mild hybrid kursejnë karburant dhe zvogëlojnë emetimet e marmitës duke rikuperuar energjinë e frenimit dhe duke e ruajtur atë në një bateri 48 V.

Një makinë e rafinuar

Shijoni nisjen e butë, akselerimin e përsosur dhe komoditetin dhe efikasitetin e optimizuar të teknologjisë së nisjes/ndalimit.

Konsum më i ulët i karburantit

Motorinoja e integruar e mbështet motorin në mënyrë aktive dhe zvogëlon konsumin e karburantit, ndërkohë që siguron një udhëtim të kontrolluar dhe çlodhës.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe më pas duke frenuar automatikisht nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me makinën mund të dallohen nën nivele të caktuara të shpejtësisë dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.*** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Mbështetja për drejtimin e makinës është aktive në shpejtësitë 60-140 km/orë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Largoni stresin në trafik

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe më pas duke frenuar automatikisht nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Ndihma për trafikun e kryqëzuar në ardhje

Teknologjia jonë e asistencës së sigurisë mund t'ju ndihmojë kur bëni një kthesë mes trafikut në ardhje duke siguruar frenimin automatik nëse ka rrezik për t'u përplasur.

Zbulon dhe korrigjon shmangien

Nëse filloni të zhvendoseni drejt vijës së mesit, ekziston gjithmonë mundësia e përplasjes me një automjet në ardhje. Makina juaj mund ta dallojë këtë dhe ta korrigjojë drejtimin e timonit, duke ju ndihmuar të ktheheni në një pozicion më të sigurt në rrugë.***

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360° dhe sensorët anësorë që tregojnë për objektet në anë të makinës, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me makinën mund të dallohen nën nivele të caktuara të shpejtësisë dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.*** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Mbështetja për drejtimin e makinës është aktive në shpejtësitë 60-140 km/orë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.