Skip to content

Volvo XC90

Mild hybrid

Volvo XC90

Volvo XC90

Mild hybrid
Një Volvo XC90 e palëvizur.

Për jetën.

Makina SUV që i besoni për mbrojtjen e familjen suaj, tani mbron edhe të ardhmen e tyre.

Deri në7

Ndenjëse

360°

Kamera

95%

Pastrimi i ajrit të kabinës

AWD

Sistemi i drejtimit

Një Volvo XC90 nga sipër me një tavan panoramik me hapje dhe përkulje.
Një Volvo XC90 nga sipër.
Një Volvo XC90 duke ecur në një urë.
Një Volvo XC90 nga sipër me një tavan panoramik me hapje dhe përkulje.
Një Volvo XC90 nga sipër.
Një Volvo XC90 duke ecur në një urë.
Pjesa e përparme e një Volvo XC90.
Pamja e pasme e një Volvo XC90.
Një Volvo XC90 e parkuar në një rrugë buzë detit.
Brenda një makine Volvo XC90 me 3 rreshta, tapiceria e verdhë në ndenjëse.

Hapësirë për shtatë

Edhe kur udhëtoni me miqtë dhe familjen, pak hapësirë më shumë e duan të gjithë. Në makinën XC90 SUV, shtatë persona udhëtojnë me komoditet dhe siguri të plotë si për rrugët e shkurtra nëpër qytet, ashtu edhe për udhëtimet e gjata të pushimeve.

Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i zhdukni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Merr vëndin tënd

Lëkura jashtëzakonisht e mirë e napës shton edhe më shumë vëmendje në detaje për një ndjenjë luksoze të butë dhe relaksuese për të gjithë.

E juaja në mënyrë intuitive.

Brenda një makine Volvo XC90 me 7 ndenjëse, tapiceria e verdhë në ndenjëse.
Hapësirë për shtatë

Edhe kur udhëtoni me miqtë dhe familjen, pak hapësirë më shumë e duan të gjithë. Në makinën XC90 SUV, shtatë persona udhëtojnë me komoditet dhe siguri të plotë si për rrugët e shkurtra nëpër qytet, ashtu edhe për udhëtimet e gjata të pushimeve.

Një Volvo XC90 nga sipër me tavanin panoramik të dukshëm.
Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i zhdukni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Ndenjëset me lëkurë napa ngjyrë të verdhë brenda një makine Volvo XC90.
Merr vëndin tënd

Lëkura jashtëzakonisht e mirë e napës shton edhe më shumë vëmendje në detaje për një ndjenjë luksoze të butë dhe relaksuese për të gjithë.

Një Volvo XC90 duke ecur përgjatë bregut në një rrugë të ngushtë me rërë.
Komoditeti maksimal në udhëtim

Shijoni komoditetin maksimal, kënaqësinë dhe efikasitetin në makinë - zgjidhni mënyrën tuaj të drejtimit me amortizimin aktiv me ajër që e ngre dhe e ul automatikisht makinën tuaj XC90 SUV në kohë reale.

XC90 SUV me 6 dhe 7 ndenjëse ka dy ndenjëse individuale në rreshtin e tretë për një udhëtim të rehatshëm.
Rreshti i tretë, klasi i parë

XC90 SUV me 6 dhe 7 ndenjëse ka dy ndenjëse individuale në rreshtin e tretë. Të gjithë (jo vetëm fëmijët e vegjël) me gjatësi deri në 170 cm udhëtojnë të qetë me ajrin e kondicionuar, vendet për mbajtjen e objekteve dhe mbajtësen personale të gotave.

Një ndenjëse makine Volvo ngjyrë e verdhë me ventilim dhe masazh.
Mbërrini të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë napa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të arrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Siguri e ndihmuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e ndihmuar. Është në ADN-në tonë.

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe më pas duke frenuar automatikisht nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Siguri e ndihmuar. Është në ADN-në tonë.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe më pas duke frenuar automatikisht nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Largoni stresin në trafik

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Ndani informacione, shmangni rreziqet

Me përdorimin e motit në kohë reale, informacioneve për infrastrukturën dhe trafikun, siguria e lidhur bën të mundur komunikimin për kushtet e pafavorshme dhe rreziqet e tjera të mundshme mes makinës suaj dhe përdoruesve të tjerë të lidhur të rrugës dhe anasjelltas. Kjo mund t'ju ndihmojë të parashikoni rreziqet dhe ta përshtatni drejtimin e makinës ose itinerarin tuaj në mënyrën e duhur.

Qëndroni larg daljes nga rruga

Ne jemi njerëz – dhe prapa timonit, mund të ndodhin gabime të vogla gjykimi ose momente shpërqendrimi. Nëse dilni nga vija e jashtme e korsisë, makina juaj Volvo mund t'ju ndihmojë ta ktheni makinën përsëri në rrugë dhe, nëse është e nevojshme, të aktivizojë edhe frenat për të shmangur daljen e makinës nga rruga.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Një Volvo XC90 duke ndjekur kthesën përgjatë një lumi.
Një person me flokë kafë qëndron i ulur në Volvo XC90 me diellin që i bie mbi fytyrë.
Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo XC90.
Një Volvo XC90 duke ndjekur kthesën përgjatë një lumi.

Një dorë ndihmëse

Shijoni kontrollin e shkëlqyer. Teknologjia mbështetëse e ndihmës për shoferin mund t'ju ndihmojë të ruani një distancë të sigurt me makinat përpara duke e përshtatur shpejtësinë, si dhe t'ju ndihmojë të qëndroni në qendër të korsisë nëpërmjet rregullimeve të lehta të drejtimit. Në kthesa, shpejtësia optimizohet për komoditetin tuaj.

Një person me flokë kafë qëndron i ulur në Volvo XC90 me diellin që i bie mbi fytyrë.

Ajër më i pastër i kabinës

Pastruesi i avancuar i ajrit në sistemin tonë të nivelit botëror për cilësinë e ajrit parandalon hyrjen në kabinë të deri në 95 për qind të pjesëzave të rrezikshme PM 2,5. Kjo mund t'ju ndihmojë ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi ajri më të mirë dhe më të shëndetshme, pavarësisht nga kushtet e jashtme.

Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo XC90.

Bowers & Wilkins

Të pozicionuar dhe të montuar me precizion, shtimi i altoparlantëve Bowers & Wilkins të nivelit të lartë në makinën tuaj Volvo krijon një eksperiencë mbresëlënëse me audion pavarësisht se ku jeni ulur në makinë.

Gjithmonë pranë jush.

Një Volvo XC90 duke ndjekur kthesën përgjatë një lumi.
Një dorë ndihmëse

Shijoni kontrollin e shkëlqyer. Teknologjia mbështetëse e ndihmës për shoferin mund t'ju ndihmojë të ruani një distancë të sigurt me makinat përpara duke e përshtatur shpejtësinë, si dhe t'ju ndihmojë të qëndroni në qendër të korsisë nëpërmjet rregullimeve të lehta të drejtimit. Në kthesa, shpejtësia optimizohet për komoditetin tuaj.

Një person me flokë kafë qëndron i ulur në Volvo XC90 me diellin që i bie mbi fytyrë.
Ajër më i pastër i kabinës

Pastruesi i avancuar i ajrit në sistemin tonë të nivelit botëror për cilësinë e ajrit parandalon hyrjen në kabinë të deri në 95 për qind të pjesëzave të rrezikshme PM 2,5. Kjo mund t'ju ndihmojë ju dhe pasagjerët tuaj të shijoni një cilësi ajri më të mirë dhe më të shëndetshme, pavarësisht nga kushtet e jashtme.

Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo XC90.
Bowers & Wilkins

Të pozicionuar dhe të montuar me precizion, shtimi i altoparlantëve Bowers & Wilkins të nivelit të lartë në makinën tuaj Volvo krijon një eksperiencë mbresëlënëse me audion pavarësisht se ku jeni ulur në makinë.

Brenda një makine Volvo, ekrani i përparmë që tregon shpejtësinë e lëvizjes dhe navigimin në xhamin e përparmë.
Ruani përqendrimin

Ekrani i përparmë ju lejon të shikoni shpejtësinë, të ndiqni navigimin kthesë pas kthese, t'u përgjigjeni telefonatave dhe më shumë. Të gjitha këto pa e humbur përqendrimin te rruga.

Një grua me flokë kafë e ulur në një dhomë ngjyrë rozë me telefonin e saj.
Krijoni hapësirën tuaj të përsosur

Ngroheni, ftoheni paraprakisht dhe më shumë – me një komandë të thjeshtë, aplikacioni Volvo On Call ju lejon të krijoni hapësirën tuaj të përsosur nga distanca para se ta nisni makinën.

Hapësira e posaçme për mbajtjen e smartfonëve me karikimin e shpejtë me wireless për pajisjet e përputhshme në një Volvo XC90.
Karikimi i pajisjeve me wireless

Harrojini kabllot e ngatërruara. Hapësira jonë e posaçme për mbajtjen e smartfonëve ofron karikimin e shpejtë, pa rrëmujë dhe të shpejtë me wireless për pajisjet tuaja të përputhshme ndërkohë që drejtoni makinën.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.